10.12.2024
Телеканал NTD

У Газі відкрилося перше «котяче кафе»

У Газі відкрилося перше «котяче кафе»

Коти праворуч, коти ліворуч... Багато котів довкола. Це перше «котяче кафе» у місті Газа. Називається просто..

Дата завантаження: 2024-05-10

video

Коти праворуч, коти ліворуч… Багато котів довкола. Це перше «котяче кафе» у місті Газа. Називається просто — «Няв».

Його власниця Наїма не лише радує любителів котів, а й підвищує обізнаність про виховання пухнастих вихованців.

[Наїма Меабед, власниця кафе]:

«Проєкт простий, і концепція його проста. Мене надихнула пристрасть до котів, маю її змалку. Багато хто любить котів, але не може завести або знайти час для спілкування з ними. А сюди можна прийти навіть на п’ять хвилин будь-коли вдень. Порадіти, позбутися негативу. Повернутися додому щасливим і в гарному настрої».

У кафе мешкають 14 котів. Є тут і перси, і турецька ангора, і звичайні «двірнята». Але гостям кафе подобаються всі.

[Хала Магасіб, відвідувачка]:

«Я завжди любила котів, але мама не дозволяла мені завести кошеня. Тож я дуже зраділа, коли це кафе відкрилося прямо в нашому домі. Тут дуже мило. Ми приходимо сюди зарядитися позитивом. Я дуже люблю котів і завжди приходжу сюди з ними погратися».

Перше «котяче кафе» відкрилося на Тайвані ще 25 років тому — 1998-го. Так тайванці хотіли привабити туристів із Японії. Відтоді кафе з котами, а також з іншими видами тварин — від кіз до змій — з’явилися в багатьох країнах світу.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Газі відкрилося перше «котяче кафе»Кішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтва40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаАвстралійка побудувала енергоощадний будинок у вигляді кількох іглу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: