10.07.2024
Телеканал NTD

Мумії імовірних іншопланетян просвітили на томографі

Мумії імовірних іншопланетян просвітили на томографі

Мексиканські лікарі провели лабораторні дослідження двох мумій, імовірно позаземного походження. Минулого тижня їх показав парламенту Мексики..

Дата завантаження: 2024-05-10

video

Мексиканські лікарі провели лабораторні дослідження двох мумій, імовірно позаземного походження. Минулого тижня їх показав парламенту Мексики журналіст й уфолог Хайме Моссан. Під присягою він заявив, що останки належать іншопланетянам.

Зараз мумії досліджують співробітники Науково-дослідного інституту медичних наук міністерства військово-морського флоту Мексики.

[Хосе де Хесус Сальсе Бенітес, директор інституту]:

«Спочатку ми зробили комп’ютерну томографію, далі простий рентген, а потім рентгеноскопію. Під час трьох досліджень ми вивчали структуру кістяків. Нам вдалося визначити, що це цілісні скелети, а не зібрані з різних елементів».

Зі слів науковців, черепи природно приєднані до шийних хребців і немає жодних ознак того, що черепну коробку зібрали з різних кісток. Дослідники також побачили всередині однієї мумії щось схоже на яйця з ембріонами. Крім того, виявили імплантати з кадмію та осмію.

Мумії знайдено у 2017 році в Перу. Вони невеликі. Вони мають подовжені голови та по три пальці на руках. Моссан сказав, що вік однієї мумії — 700 років, другої — 1800. Уфолог також стверджує, що дослідники з Національного автономного університету Мексики вивчили їхню ДНК. Як з’ясувалося, вона не збігається з ДНК людей.

Демонстрацію незвичайних останків розкритикували деякі науковці, назвавши це фальсифікацією. До того ж виникли запитання в уряду Перу. Він дивується, як удалося вивезти мумії з країни, не повідомивши владу.

У зв’язку з цим у Перу почали кримінальне розслідування. Моссан заявив, що не вчинив нічого незаконного й свого часу все розкриє.
Коротке посилання на цю сторінку:

Мумії імовірних іншопланетян просвітили на томографіЕкіпаж МКС поділився враженнями від перебування на орбіті ЗемліДослідження: собаки розуміють більше, ніж ми думалиВідомий французький музикант став першим пасажиром словацького аерокараІмператорські пінгвіни під загрозою: льоду дедалі меншеАстрономи знайшли найяскравіший об’єкт у Всесвіті з чорною дірою в центріУ Дубаї корали вирощують по-новомуПриватний місячний модуль «Одіссей» лежить на боці, але працюєНа виставці в Токіо показали, яким може стати життя у 2050 роціЯк співають кити: данські вчені виявили спеціальний орган

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: