27.11.2024
Телеканал NTD

Останки істот, схожих на іншопланетян, показали в парламенті Мексики

Останки істот, схожих на іншопланетян, показали в парламенті Мексики

Журналіст й уфолог Хайме Моссан надав парламенту Мексики скам'янілі останки двох незвичайних істот. Депутати провели засідання,..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Журналіст й уфолог Хайме Моссан надав парламенту Мексики скам’янілі останки двох незвичайних істот. Депутати провели засідання, присвячене невідомим літальним об’єктам. Моссан під присягою заявив, що кістяки належать іншопланетянам.

Мумії знайшли у 2017 році в Перу. Вони мають видовжені голови й по три пальці на руках. Вік однієї мумії — 700 років, другої — 1800. Зі слів уфолога, дослідники з Національного автономного університету Мексики вивчили їхню ДНК. Виявилося, що вона не збігається із ДНК людей.

[Хайме Моссан, журналіст й уфолог]:

«Ми вперше показуємо позаземне життя в такій формі. Це наочна демонстрація того, що ми маємо справу з нелюдськими істотами. Вони не пов’язані з жодним іншим видом у нашому світі».

На засіданні парламенту обговорили питання визнання урядом Мексики присутності НЛО в повітряному просторі. Уфологи вважають, що це необхідно для національної безпеки.
Коротке посилання на цю сторінку:

Останки істот, схожих на іншопланетян, показали в парламенті МексикиЄКА відібрало студентів, які полетять у космосГреко-іллірійський шолом віком 2500 років знайшли в ХорватіїЦілий «ліс метеликів» із Танзанії оселився в тропічній оранжереї в ІталіїПрадавнього родича коали завбільшки з білого носорога досліджують в АвстраліїДрони допомагають угорським науковцям спостерігати за рідкісними кіньми ПржевальськогоЗастосунок, що попереджає про землетруси на Тайвані, завантажили сотні тисяч разівДослідниця на каяку допомагає контролювати здоров’я канадських річокНова схожа на космічний корабель обсерваторія чекає на астрономів на КіпріСкам’янілість доісторичної гігантської саламандри знайшли в Намібії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: