10.02.2024
Телеканал NTD

Останки істот, схожих на іншопланетян, показали в парламенті Мексики

Останки істот, схожих на іншопланетян, показали в парламенті Мексики

Журналіст й уфолог Хайме Моссан надав парламенту Мексики скам'янілі останки двох незвичайних істот. Депутати провели засідання,..

Дата завантаження: 2024-05-10

video

Журналіст й уфолог Хайме Моссан надав парламенту Мексики скам’янілі останки двох незвичайних істот. Депутати провели засідання, присвячене невідомим літальним об’єктам. Моссан під присягою заявив, що кістяки належать іншопланетянам.

Мумії знайшли у 2017 році в Перу. Вони мають видовжені голови й по три пальці на руках. Вік однієї мумії — 700 років, другої — 1800. Зі слів уфолога, дослідники з Національного автономного університету Мексики вивчили їхню ДНК. Виявилося, що вона не збігається із ДНК людей.

[Хайме Моссан, журналіст й уфолог]:

«Ми вперше показуємо позаземне життя в такій формі. Це наочна демонстрація того, що ми маємо справу з нелюдськими істотами. Вони не пов’язані з жодним іншим видом у нашому світі».

На засіданні парламенту обговорили питання визнання урядом Мексики присутності НЛО в повітряному просторі. Уфологи вважають, що це необхідно для національної безпеки.
Коротке посилання на цю сторінку:

Останки істот, схожих на іншопланетян, показали в парламенті МексикиКубинські біологи розгадують таємниці міграції птахів із Північної АмерикиДо нас летить одна з найяскравіших відомих кометЗнахідка в Помпеях розкриває таємниці будівництва стародавніх римлян«Іншопланетна лихоманка» стимулює перуанських мисливців за старовиноюВ Аргентині розробили замінники дерев для жвавих міських зонДослідження: собаки розуміють більше, ніж ми думалиЯк за 200 років розвинулася наука про динозаврівЕкспрес-тести із жуйок планують виробляти в ШотландіїАртефакти з «Британських Помпеїв» показали на виставці в Англії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: