20.12.2024
Телеканал NTD

Масштабний парад Фалуньгун пройшов вулицями Парижа

Масштабний парад Фалуньгун пройшов вулицями Парижа

Золотий дракон, танці китайських левів та оркестр. Сотні прихильників китайської духовної практики Фалуньгун, також відомої як..

Дата завантаження: 2024-05-19

video

Золотий дракон, танці китайських левів та оркестр.

Сотні прихильників китайської духовної практики Фалуньгун, також відомої як Фалунь Дафа, ідуть парадом вулицями Парижа.

Фалуньгун займаються мільйони людей у всьому світі. Нещодавно практикувальники з 30 країн з’їхалися до столиці Франції, щоб розповісти про красу духовного вдосконалення.

Головні принципи цієї школи — Істина, Доброта й Терпіння. Багато хто каже, що вони змінили їхнє життя.

[Масіх Аріані, учасник параду з Канади]:

«Раніше я був злим, легко “вибухав”. Але, дізнавшись про принципи Істина, Доброта й Терпіння й про Фалунь Дафа, я щиро зрозумів, що треба завжди проявляти милосердя до людей, думати про інших, завжди бути терплячим».

Ця учасниця параду з Чехії розповідає, як практика допомогла їй розв’язувати конфліктні ситуації.

[Анахіта Пасдар, учасниця параду з Чехії]:

«Треба стати кращою і справді дивитися всередину себе в пошуках проблем, дивитися, де я сама помилилася, замість того, щоб осуджувати інших».

Фалуньгун має п’ять комплексів плавних медитативних вправ, а також вчення, яке наголошує на підвищенні моральності.

[Дорін Коппер, учасниця параду з Іспанії]:

«Я помітила, що поліпшилося не лише моє здоров’я. Фалуньгун допоміг мені стати здоровішою, але також добре позначився на роботі».

[Павел Клюз, учасник параду з Польщі]:

«Фалунь Дафа заспокоїв мій розум, дарував умиротворення й відповіді на багато запитань, які я не міг знайти більше ніде. На запитання про сенс буття».

А ця частина параду — про репресії в Китаї. 1999 року компартія КНР під керівництвом тогочасного лідера Цзян Цземіня почала масштабне переслідування прихильників Фалуньгун. Сталося це після того, як практикувальників стало більше, ніж членів компартії.

Під час репресій величезна кількість цих людей загинула від тортур, жорстокого поводження й насильницького вирізання органів.

[перехожа]:

«Мене просто вразило те, що відбувається в Китаї. І я рада, що дізналася про це більше».

Нині Фалунь Дафа займається понад 100 мільйонів осіб у всьому світі.

Коротке посилання на цю сторінку:

Масштабний парад Фалуньгун пройшов вулицями ПарижаАнглія повернула Австралії списи аборигенів, які вивіз Джеймс КукГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в ЖеневіУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікПрогулянка найромантичнішим садом світуБалабан — душа музичної культури АзербайджануВ Азербайджані вперше провели Національний фестиваль килимів10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріСендбординг повертається до Намібії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: