27.03.2024
Телеканал NTD

«Європейське літо» — новий тренд одягу серед туристів у Європі

«Європейське літо» — новий тренд одягу серед туристів у Європі

Вулиці Рима наповнили довгі сукні, рюші, в'язані гачком топи та лляні штани. Але носять такий одяг..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Вулиці Рима наповнили довгі сукні, рюші, в’язані гачком топи та лляні штани. Але носять такий одяг не італійці.

Завдяки тренду в соцмережах стиль «Європейське літо» став популярним серед неєвропейських туристів. Вони більше не хочуть бути схожими на туристів, а прагнуть реалізувати в одязі естетику європейської моди.

Багато хто тепер не хоче носити звичні шорти, кросівки та бейсболки.

Емілі Лейн –- модна інфлюєнсерка з Рима. Один із її постів про «Європейське літо» набрав півтора мільйона переглядів.

У своїх роликах вона ділиться практичними порадами, як почуватися комфортно під час європейського міського та пляжного відпочинку. Радить одягати квіткові сукні з відкритою спиною, сандалі та обтислі топи.

[Емілі Лейн, модна інфлюєнсерка]:

«Ця тенденція випливає з багатьох європейських та середземноморських стилів, які ми часто бачимо на вулицях».

У центрі тренду — мода Італії, Греції, Франції та Іспанії.

[туристка зі США]:

«Вибираю все із квітковим принтом, витонченими деталями. Ще мініспідниці, в’язані топи й таке інше. Одяг із літньою прибережною атмосферою».

Однак самі європейці вважають, що цей тренд не має нічого спільного із тим, як вони насправді одягаються. Багато хто пише в коментарях, що ця мода стереотипна й не враховує національних відмінностей.

Водночас модні експерти радять не зациклюватися лише на одному тренді. Вони кажуть, що туристам слід обирати свої найкрасивіші вбрання, які їм справді личать, і публікувати у соцмережах своє європейське літо 2023 року.
Коротке посилання на цю сторінку:

«Європейське літо» — новий тренд одягу серед туристів у ЄвропіПрованська гра петанк, як і раніше, популярна у ФранціїПрогулянки Сеною на невеликому човні дедалі частіше обирають туристи в ПарижіБоснійська майстриня створює картини з повсті та рятує старовинне ремеслоМіжнародний день бджіл: як вивчають цих комах із часів Галілея15 000 шоколадок із талісманом Олімпіади-2024 зроблять у Парижі«Він крутий»: Трамп прибув на з’їзд своєї партії з пов’язкою на вусіНа горі Фудзі в Японії на альпіністів чекають нові правилаВ Азербайджані вперше провели Національний фестиваль килимівНовий гігантський твір художника Сейпа привертає увагу до мігрантів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: