27.05.2024
Телеканал NTD

Бик на пасажирському сидінні: у США помітили незвичайних подорожніх

Бик на пасажирському сидінні: у США помітили незвичайних подорожніх

Величезний бик на пасажирському сидінні автомобіля налякав водіїв в американському штаті Небраска. Люди повідомили поліцію, і..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Величезний бик на пасажирському сидінні автомобіля налякав водіїв в американському штаті Небраска. Люди повідомили поліцію, і дивну машину зупинили в Норфолку.

Поліція очікувала побачити теля. Але в переробленому авто роз’їжджав бик породи ватусі. Тварину звуть Гауді Дуді, а його господаря — Лі Меєр. Він живе у місті Нелай, що за 50 кілометрів від Норфолка.

Власнику бика винесли попередження. Поліція зажадала, щоб чоловік разом із биком з’їхав із магістралі й відвіз тварину додому. Той послухався й повернувся до Нелая. Невдовзі про незвичайних мандрівників розповіли в американських теленовинах.

Породу ватусі виведено в Африці. Самці важать до 800 кілограмів, а самиці — до 550. Ці тварини мають дуже довгі роги, які допомагають їм охолонути завдяки циркулюванню по них крові.
Коротке посилання на цю сторінку:

Бик на пасажирському сидінні: у США помітили незвичайних подорожніхМасаї в Кенії почали розводити бджіл замість худобиНема де жити: ринок іспанської нерухомості переорієнтувався на туристівАфриканка-бджолярка захищає бджіл та допомагає людямЖителі півдня США відгороджують будинки мішками з піском, рятуючись від повеніВиснажлива спека заважає філіппінським школярам здобувати знанняВодій — доставник їжі сповна відчув хвилю спеки в ГреціїДіти на півдні Бразилії вже місяць не ходять до школи через зливиКНДР запустила кулі з екскрементами на територію Південної КореїТуристичний бум на Майорці змушує місцевих жителів мешкати в автофургонах

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: