19.11.2024
Телеканал NTD

Бик на пасажирському сидінні: у США помітили незвичайних подорожніх

Бик на пасажирському сидінні: у США помітили незвичайних подорожніх

Величезний бик на пасажирському сидінні автомобіля налякав водіїв в американському штаті Небраска. Люди повідомили поліцію, і..

Дата завантаження: 2024-05-19

video

Величезний бик на пасажирському сидінні автомобіля налякав водіїв в американському штаті Небраска. Люди повідомили поліцію, і дивну машину зупинили в Норфолку.

Поліція очікувала побачити теля. Але в переробленому авто роз’їжджав бик породи ватусі. Тварину звуть Гауді Дуді, а його господаря — Лі Меєр. Він живе у місті Нелай, що за 50 кілометрів від Норфолка.

Власнику бика винесли попередження. Поліція зажадала, щоб чоловік разом із биком з’їхав із магістралі й відвіз тварину додому. Той послухався й повернувся до Нелая. Невдовзі про незвичайних мандрівників розповіли в американських теленовинах.

Породу ватусі виведено в Африці. Самці важать до 800 кілограмів, а самиці — до 550. Ці тварини мають дуже довгі роги, які допомагають їм охолонути завдяки циркулюванню по них крові.
Коротке посилання на цю сторінку:

Бик на пасажирському сидінні: у США помітили незвичайних подорожніхШтат США Нью-Джерсі сподівається вийти на ринок кленового сиропуУ Пуерто-Рико оголосили надзвичайну ситуацію через лихоманку денгеНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаПеребіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООНУ Норвегії розводять песців, щоб урятувати їх від вимирання в СкандинавіїПрофесори-медики Південної Кореї масово звільняються, щоби підтримати стажистівНемає джерел: через забруднення іракці змушені купувати питну водуТуристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у ВіндзоріЧерез війну в Секторі Гази Ізраїль утратив тисячі палестинських робітників

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: