27.11.2024
Телеканал NTD

На Лампедузі зібралося рекордно багато мігрантів з Африки

На Лампедузі зібралося рекордно багато мігрантів з Африки

В Італії на острові Лампедуза зібралося 4200 мігрантів. Це рекордна кількість для острова. Влада провінції Агрідженто..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

В Італії на острові Лампедуза зібралося 4200 мігрантів. Це рекордна кількість для острова. Влада провінції Агрідженто заявляє, що не справляється з таким напливом.

[Емануеле Річіфарі, начальник поліції]:

«Включно з тими, хто прибув учора пізно ввечері й після опівночі, кількість мігрантів перевищила 4200 осіб. Позавчора прибуло понад 60 (човнів), учора — 56, а сьогодні через погану погоду — лише п’ять. Це рекордна кількість».

Усі прибули з Тунісу. Тимчасовий центр для мігрантів на Лампедузі спочатку був розрахований на 400 осіб. Пізніше його розширили. Але він однаково не може прийняти тисячі людей.

Мігрантів розподіляють по різних регіонах. 150 осіб відправлять до Венеції, 40 — до Умбрії, 150 — до Емілії-Романьї, 100 — до Вібо-Валентії.

Через Італію пролягає основний міграційний маршрут з Африки до Європи. Цього року на італійську землю вже висадилося понад 107 тисяч осіб. Торік із січня до серпня прибуло 45 тисяч.
Коротке посилання на цю сторінку:

На Лампедузі зібралося рекордно багато мігрантів з АфрикиЇдять котів та листя: жителям Судану загрожує голод через війнуЖителі Барселони протестують проти туризмуЯк харчові відходи допомагають фермерам у ДубаїНародні цілителі допомагають розв’язувати проблему ВІЛ у Південній АфриціНема де жити: ринок іспанської нерухомості переорієнтувався на туристівСпека, урагани та відключення світла: кубинців чекає непросте літоВолосся з перукарень допомагає очищати річкиДіти на півдні Бразилії вже місяць не ходять до школи через зливиНа озері у Гватемалі розростається сміттєвий «острів»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: