08.03.2024
Телеканал NTD

Кошенята допомагають індійським шанувальникам йоги зняти стрес

Кошенята допомагають індійським шанувальникам йоги зняти стрес

У залитій сонцем студії в Нью-Делі проходять заняття йогою. Але цього разу не звичайні. Залом гуляють..

Дата завантаження: 2024-09-08

video

У залитій сонцем студії в Нью-Делі проходять заняття йогою. Але цього разу не звичайні. Залом гуляють коти, а кошенята влаштовують веселі ігри. Причому не соромляться залучати до них і людей.

Така кототерапія разом із йогою допомагає зняти стрес і хоч ненадовго забути про повсякденні проблеми.

[Ананья Палівал, учасниця занять]:

«Гадаю, йога з котами дуже відрізняється від звичайного тренування, бо ще більше підвищується рівень серотоніну. І це допомагає відволіктися (від турбот)».

На йогу з котами під час перерви в офісі приходять і службовці. Інструктор каже, що люди почуваються інакше, ніж на звичайних заняттях.

[Сурбхі Сечдева, інструкторка з йоги]:

«Ви бачите зал, повний усміхнених людей. Бачите, як вони граються, чого зазвичай не вистачає в нашому житті. Тож дуже добре просто розслабитися й провести з цими кошенятами щось на кшталт сеансу зняття стресу».

Заняття проходять у межах ініціативи «Година лапи». Вона допомагає безпритульним котам знайти новий дім.

[Санрадж, співзасновник проєкту «Година лапи»]:

«Цей захід не схожий на інші. Люди можуть прийти, відновити сили та зняти стрес».

Автори проєкту кажуть, що після кожного заняття йогою з котами отримують багато заявок від охочих забрати тварину з притулку.
Коротке посилання на цю сторінку:

Кошенята допомагають індійським шанувальникам йоги зняти стресАвстралійські діти діляться досвідом, як відкрити свій бізнес1000 клаптикових ковдр привезли майстри з різних країн на виставку в СШАУ Парижі з нагоди Олімпіади пустили прогулянковий кораблик у стилі LegoСотні морських левів на якийсь час витіснили людей із пляжу в СШАЕкіпаж вітрильника «Амеріго Веспуччі» ознайомить американців з італійською культуроюУ паризькій пекарні з’явився хліб з олімпійською символікою«Кудлатий патруль»: на пляжах в Італії працюють собаки-рятувальникиВертикальні луки допоможуть зберегти біорізноманіття у Великій БританіїЄгиптянка знайшла спокій у монотонній роботі ліфтера

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: