12.11.2024
Телеканал NTD

Кафе з випічкою з повсті дивує покупців у США

Кафе з випічкою з повсті дивує покупців у США

Зайшовши в США до цього кафе, покупниця просто не змогла впоратися з емоціями. Її зустріла апетитна..

Дата завантаження: 2024-05-12

video

Зайшовши в США до цього кафе, покупниця просто не змогла впоратися з емоціями. Її зустріла апетитна випічка на вітринах, кавоварка та привітний персонал. Але підживитися тут точно не вийде. Усе, що здається їстівним, насправді створено з повсті.

[покупниця]:

«Креативність та артистизм вражають. Заходиш сюди ніби в справжнє кафе зі справжніми бейглами, печивом, цукерками, салатами та кавою. Підходиш і прямо так і хочеш сказати: “Чи можна чашку кави?”»

Усю цю красу створила британська художниця Люсі Спарроу. Унікальністю кафе в місті Монток стали бейгли. Це традиційна випічка американських євреїв. У кафе є 13 видів бейглів із начинкою. Але покупці можуть експериментувати з інгредієнтами — їх тут достатньо.

[Люсі Спарроу, художниця]:

«Нижній Іст-Сайд у Мангеттені давно мене зачарував. Там повно єврейських магазинів із безліччю делікатесів, де зроблено акцент на місцевій кухні. Я подумала, що це навіює дуже приємні спогади, тому знайде відгук у людей».

Усі повстяні вироби ніби живі й дивляться на покупців блискучими очима-намистинками.

[Люсі Спарроу, художниця]:

«Повстяні вироби зворушують душу, бо викликають ностальгію. Вони ніби повертають у дитинство — у той час, коли все було значно комфортнішим та спокійнішим».

Усе можна купити. Ціни починаються від долара. Бейгл із начинкою коштує 250. Дизайнерка надіється, що її вироби колекціонуватимуть.

Це вже не перша виставка британської художниці. Раніше вона відкривала тимчасові «продуктові магазини» з повстяними виробами в Нью-Йорку та Лос-Анджелесі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Кафе з випічкою з повсті дивує покупців у СШАПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в Німеччині40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці Косова

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: