20.10.2024
Телеканал NTD

Бій у клітці Маска й Цукерберга організує Італія

Бій у клітці Маска й Цукерберга організує Італія

Це буде битва мільярдерів: Ілон Маск проти Марка Цукерберга. Два технічні титани вийдуть на ринг для..

Дата завантаження: 2024-05-20

video

Це буде битва мільярдерів: Ілон Маск проти Марка Цукерберга. Два технічні титани вийдуть на ринг для бою в клітці зі змішаних єдиноборств. Він відбудеться в Італії.

У п’ятницю Маск повідомив, що захід транслюватимуть у прямому ефірі в його соцмережі X, раніше відомій як Twitter. Покажуть його й на платформах Цукерберга.

Ілон Маск сказав, що захід буде присвячений темі Стародавнього Риму. Він додав, що вже спілкувався з прем’єр-міністром і міністром культури Італії, і що вони домовилися про «епічне» місце.

Незабаром після цього міністр культури Італії підтвердив, що говорив із Маском про проведення великого благодійного заходу. Водночас зазначив, що бій проходитиме не в Римі.

Міністр культури не уточнив, у якій формі й коли відбудеться поєдинок. З його слів, отримані гроші підуть до двох італійських дитячих лікарень.

Маск кинув рукавичку Цукербергу в повідомленні від 20 червня, заявивши, що готовий до поєдинку в клітці зі своїм бізнес-конкурентом, що опановує джиу-джитсу.

Через день Цукерберг опублікував фотографії боїв із джиу-джитсу, які він виграв, а також попросив Маска повідомити місце можливого бою.

Є принаймні одна людина, яка проти того, щоб Маск, найбагатша людина у світі, бився із Цукербергом, який посідає восьме місце в тому ж списку. Це мати Маска. Вона написала: «Не заохочуйте до цього поєдинку!»
Коротке посилання на цю сторінку:

Бій у клітці Маска й Цукерберга організує ІталіяПарк з’явиться на естакаді в центрі ТокіоЛіванських школярів в ігровій формі навчають громадянської активностіДубайський стартап робить столове приладдя з пшеничної соломиНапередодні Великодня ціни на какао стали просто шаленимиМігранти не бояться нового закону Техасу й далі проникають до СШАНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CПрезидент Південної Кореї закликав лікарів-страйкарів шукати компромісГабонський дизайнер перетворює викинутий папір на красиві вазиКоли відбудеться найближче сонячне затемнення, і хто його зможе побачити

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: