10.02.2024
Телеканал NTD

Синові Джо Байдена загрожує суд

Синові Джо Байдена загрожує суд

Син президента Джо Байдена — Гантер постане перед кримінальним судом. Про це заявив спецпрокурор США Девід..

Дата завантаження: 2024-05-10

video

Син президента Джо Байдена — Гантер постане перед кримінальним судом. Про це заявив спецпрокурор США Девід Вайс невдовзі після призначення на цю посаду.

З його слів, події в залах американських судів можуть значно вплинути на президентські вибори в США 2024 року.

Це небувала подія в історії країни: синові чинного президента висунуто кримінальні звинувачення. Тоді як його батько бореться за переобрання. Разом з тим, найімовірнішого суперника від республіканців теж чекає як мінімум три кримінальні процеси.

Водночас республіканці в палаті представників погрожують Байдену імпічментом у зв’язку зі звинуваченнями в тому, що він отримував вигоду з ділових справ свого сина.

Вайс веде розслідування щодо Гантера Байдена з 2019 року. У червні він відкрив кримінальну справу про податкові махінації і порушення закону про зброю. Водночас федеральний суддя відмовився прийняти угоду про визнання провини.

Після цього Вайс заявив у суді, що переговори перервалися. «Уряд тепер уважає, що справа не вирішиться без суду», — написав він.
Коротке посилання на цю сторінку:

Синові Джо Байдена загрожує судГромадяни М’янми тисячами втікають до Таїланду через посилення бойових дійАдміністрація Байдена скасувала послаблення нафтових санкцій щодо ВенесуелиБандити застрелили 12 людей у багатому передмісті столиці ГаїтіУ М’янмі запровадили обов’язкову військову службуІзраїль: намітився прогрес щодо угоди про звільнення заручниківІзраїль обіцяє, що гумдопомога не дістанеться ХАМАСуПрем’єр Іспанії тимчасово припинив виконувати обов’язки, щоб подумати про відставкуПерспективи договору Ізраїлю з ХАМАСом дедалі примарнішіЧовен із мігрантами перекинувся біля берегів Панами

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: