13.03.2024
Телеканал NTD

Гарні підводні кадри: морське життя біля Канарських островів

Гарні підводні кадри: морське життя біля Канарських островів

Підводні кадри зняли біля берегів іспанського острова Гран-Канарія, щоби показати розмаїття морського світу. Біля пляжу Арінага..

Дата завантаження: 2024-05-13

video

Підводні кадри зняли біля берегів іспанського острова Гран-Канарія, щоби показати розмаїття морського світу. Біля пляжу Арінага можна помилуватися променеперими рибами, морськими зірками, скатами, морськими янголами та іншими підводними жителями.

Гран-Канарія — третій за величиною острів Канарських островів. Архіпелаг лежить в Атлантичному океані коло північно-західного узбережжя Африки.

В акваторії Гран-Канарії мешкає 500 видів риб, 80 видів ссавців та п’ять видів морських рептилій. Острів живе головно завдяки сільському господарству й туризму. Мандрівників приваблюють не лише пляжі, а й активний відпочинок, зокрема дайвінг.

Щороку на Гран-Канарію приїжджає понад два мільйони гостей. На острові їх чекають курорти з гарними пляжами. Їхня загальна протяжність — 60 кілометрів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Гарні підводні кадри: морське життя біля Канарських островівСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтва40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»У Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівКішки пройшли подіумом на Тижні моди в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: