11.12.2024
Телеканал NTD

Рекорд Гіннеса: 4-річний хлопчик з ОАЕ став наймолодшим письменником у світі

Рекорд Гіннеса: 4-річний хлопчик з ОАЕ став наймолодшим письменником у світі

Наймолодший письменник Абу-Дабі, ОАЕ [Саїд Рашед Аль-Мхейрі, рекордсмен

Дата завантаження: 2024-05-10

video

Наймолодший письменник

Абу-Дабі, ОАЕ

[Саїд Рашед Аль-Мхейрі, рекордсмен]:

«Мене звуть Саїд. Я люблю читати, писати й мені до вподоби робототехніка. Також люблю математику. А ще я наймолодший письменник у світі!»

Саїд живе в Об’єднаних Арабських Еміратах. Він став рекордсменом Книги Гіннеса, бо написав і видав казку у віці чотирьох років та 218 днів. Досягнення підтвердили, коли було продано тисячу книг.

Казка називається «Слон Саїд і ведмідь». Вона про доброту та дружбу.

[Саїд Рашед Аль-Мхейрі, рекордсмен]:

«Слон запропонував білому ведмедю разом влаштувати пікнік, і той погодився. Потім вони подружилися».

Саїд не перший рекордсмен у сім’ї. Його надихнула старша сестра Аль-Дхабі. У вісім років вона стала наймолодшою письменницею у світі, яка опублікувала книжку двома мовами. Пізніше вона видала серію двомовних книжок і побила світовий рекорд.

Нині брат і сестра не припиняють писати.
Коротке посилання на цю сторінку:

Рекорд Гіннеса: 4-річний хлопчик з ОАЕ став наймолодшим письменником у світіПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Австралійка побудувала енергоощадний будинок у вигляді кількох іглуСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониФранцузькі пекарі побили рекорд Гіннеса з найдовшого у світі багетаЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантина

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: