12.01.2024
Телеканал NTD

Шестеро левенят приваблюють сотні гостей до зоопарку в Пакистані

Шестеро левенят приваблюють сотні гостей до зоопарку в Пакистані

Цікаво все — навіть спробувати на зуб ґрати. Ці левенята недавно народилися в сафарі-парку пакистанського міста..

Дата завантаження: 2024-05-12

video

Цікаво все — навіть спробувати на зуб ґрати. Ці левенята недавно народилися в сафарі-парку пакистанського міста Лахор. Тепер вони — місцеві зірки.

[Мохаммад Асіф, доглядач]:

«Людям хочеться якнайшвидше побачити дитинчат. А діти особливо радіють левенятам. До нас приїжджають цілими сім’ями, причому не раз».

Загалом додалося шестеро левенят. Їм по два й три місяці. Вони народилися у двох самиць.

[Гулам Расул, заступник директора сафарі-парку]:

«Сафарі-парк у Лахорі славиться левами. Зараз маємо приблизно 40 хижих кішок».

Левенята ще кілька місяців житимуть із мамами у вольєрах. Потім їх випустять на велику огороджену територію, де утримують усіх левів. До вольєра вони повертатимуться лише на ніч.

Сафарі-парк охоплює майже 100 гектарів. З них понад десять виділено для левів. Тут багата рослинність — коло 9000 дорослих дерев.
Коротке посилання на цю сторінку:

Шестеро левенят приваблюють сотні гостей до зоопарку в ПакистаніЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтва40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: