12.12.2024
Телеканал NTD

Подружжя з Лондона пронесло любов до британської монаршої сім’ї через усе життя

Подружжя з Лондона пронесло любов до британської монаршої сім'ї через усе життя

З величезним хвилюванням чекають коронації Чарльза III шанувальники британської монаршої сім'ї. Подружжя Маргарет і Террі —..

Дата завантаження: 2024-05-11

video

З величезним хвилюванням чекають коронації Чарльза III шанувальники британської монаршої сім’ї. Подружжя Маргарет і Террі — серед них. Вони вже давно перетворили свій дім у Лондоні на маленький музей. Тут усюди фото, прапори та порцеляна. Усе присвячено королівській родині.

Маргарет на п’ять років старша за Чарльза III. Їй 79. Ще в дитинстві почала вирізувати із газет фотографії принца Чарльза та принцеси Анни.

[Маргарет Тайлер, шанувальниця британської монаршої родини]:

«Я їх люблю, обожнюю. У мене не було братів і сестер. Гадаю, для мене ця любов була важливою. Я спостерігала за ними. Принцеса Анна була молодша, а принц Чарльз старший».

А Террі, якому зараз 87, став прихильником королівської сім’ї в три роки. Ішла війна. Одного дня він із рідними ховався від бомб у церкві, й одна розірвалася поруч. Невдовзі туди приїхала королева Єлизавета II.

[Террі Гатт, шанувальник британської монаршої родини]:

«Я був там із мамою та дядьком. Вибухом вибило вікна, і ми всі вийшли. І хочете вірте, хочете ні, але з часом королева-мати прийшла подивитися на завдану шкоду. Вона помахала нам рукою, а я помахав у відповідь».

Террі каже, що любить усіх членів королівської родини. Але особливо йому подобаються Вільям та Кейт.

Маргарет цінує в монархах звичайну людську простоту. Їй дуже подобається фотографія Чарльза III на тлі британського прапора. Цей сувенір випустили з нагоди коронації.

[Маргарет Тайлер, шанувальниця британської монаршої родини]:

«Його вираз обличчя приємний, чи не так? Мені здається, так воно і є. Він ніби думає: “О боже, у що я себе втягнув?”»

Подружжю до вподоби грандіозні свята англійських монархів. Вони збираються спостерігати за процесією Чарльза III під час коронації. А саму церемонію дивитимуться по телебаченню.
Коротке посилання на цю сторінку:

Подружжя з Лондона пронесло любов до британської монаршої сім’ї через усе життя40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»У Парижі відновили легендарний забіг офіціантівПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактерії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: