12.04.2024
Телеканал NTD

Родина індійців мандрує між двома штатами, не виходячи з дому

Родина індійців мандрує між двома штатами, не виходячи з дому

Одна індійська родина з 13-ти осіб веде унікальний спосіб життя. Усі родичі сплять в одному штаті,..

Дата завантаження: 2024-05-12

video

Одна індійська родина з 13-ти осіб веде унікальний спосіб життя. Усі родичі сплять в одному штаті, а снідати ходять до іншого. А все тому, що їхній дім стоїть посеред кордону Махараштри й Телангани.

[Уттам Павар, власник будинку]:
«Раніше ми з братом мали один спільний дім, але тепер він розділений: чотири братові кімнати розташовані в Телангані, а чотири мої — у Махараштрі. Моя кухня — у Телангані».

Раніше два штати конфліктували між собою через 14 сіл. У 1969 році суперечку врегулювали. Штати розділили між собою землі, зокрема й ділянку цієї сім’ї, включно з будинком.

Проте особливих проблем через це не виникло. Просто тепер власники сплачують податки на нерухомість в обох штатах.

У родини навіть транспортні засоби з різними номерами. Мотоцикл зареєстрований у Махараштрі, а машина стоїть на обліку в Телангані.
Коротке посилання на цю сторінку:

Родина індійців мандрує між двома штатами, не виходячи з домуАвстралійка побудувала енергоощадний будинок у вигляді кількох іглуДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Перші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантина

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: