16.08.2024
Телеканал NTD

Карантин без гаджетів: київська школярка запустила онлайн-челендж

Карантин без гаджетів: київська школярка запустила онлайн-челендж

Киянка Світлана Ващенко, як і інші українські школярі, — на картині. Заняття танцями і боксом у..

Дата завантаження: 2024-04-16

video

Киянка Світлана Ващенко, як і інші українські школярі, — на картині. Заняття танцями і боксом у секціях довелося відкласти. І, щоб сидячи вдома не нудьгувати, вона запустила онлайн-челендж «дивись, як я вмію».

[Світлана Ващенко, школярка]:
«Ідея виникла на карантині. Я подумала, що діти сидять вдома і їм нема чим зайнятися, тому я вирішила їх промотивувати, щоб вони викладали відео зі своїми тренуваннями й досягненнями».

Світлана хоче, щоб діти в умовах карантину менше часу приділяли мобільним телефонам та комп’ютерним іграм, а більше — спорту та фізичному розвитку. До її групи приєдналося вже понад тисяча осіб. Кожен день учасники викладають приблизно п’ятдесят відео.

Також у групі щодня відбуваються нагородження в чотирьох категоріях: спорт, мистецтво, хобі, і відео, яке набирає найбільше лайків.

Реалізувати ідею Світлані допомагала вся сім’я.

[Світлана Ващенко, школярка]:
«Мою ідею підтримала моя сім’я. Брат знімав і викладав відео, тато шукав спортсменів для участі в моїй групі, також він виступав спонсором, мама відправляла посилання нашим друзям і знайомим».

Ідею Світлани вже підтримало багато відомих українських спортсменів. Серед них боксер Олександр Усик, гімнастка Ганна Різатдінова, легкоатлетка Ірина Геращенко, боксер Володимир Матвійчук та інші.
Коротке посилання на цю сторінку:

Карантин без гаджетів: київська школярка запустила онлайн-челенджПрофесори-медики Південної Кореї масово звільняються, щоби підтримати стажистівЧому китайський середній клас не може собі дозволити весілляЯк пінгвінів захищають від пожеж на австралійському острові ФіліппМігранти не бояться нового закону Техасу й далі проникають до СШАУ Данії на престол зійшов Фредерік ХУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіУ Словенії завершили земляні роботи в новому тунелі, який веде до Австрії19 000 голів худоби на борту: скандальне судно прибуло до Іраку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: