26.02.2024
Телеканал NTD

Данський перукар дякує тим, хто не стригся вдома

Данський перукар дякує тим, хто не стригся вдома

У Данії після місяця карантину знову відкрилися перукарні. У цьому салоні в центрі Копенгагена розклад заповнений..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

У Данії після місяця карантину знову відкрилися перукарні. У цьому салоні в центрі Копенгагена розклад заповнений на два тижні вперед.

Мартін під час самоізоляції мріяв про зустріч із друзями й про те, щоб скоріше постригтися.

[Мартін Бостон, клієнт]:
«Зазвичай я підстригаюся приблизно раз на місяць. У мене досить коротка стрижка. Щоб трохи вкоротити волосся, потрібно, щоб ми з Еріком зустрілися».

Перукар Ерік Бернссон уже встиг обслужити клієнтів, які, не витримавши, стриглися вдома. Виправляти такі зачіски досить складно.

[Ерік Бернссон, перукар]:
«Хочу скористатися цією можливістю й сказати тим, хто не стригся вдома: дуже дякую».

Майстри й клієнти не надягають масок. Однак усіх інших запобіжних заходів дотримуються. Під час стриження використовують одноразові поліетиленові накидки. А після кожного клієнта перукар дезінфікує інструменти й меблі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Данський перукар дякує тим, хто не стригся вдомаУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіМітла з пляшок: камбоджієць рятує природу від пластикуСтолиця В’єтнаму очолила список міст із найбруднішим повітрямДвоє мігрантів померло, намагаючись дістатися з Африки до Канарських островівНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CПольські діти раді скасуванню домашнього завдання, а ось батьки спантеличеніРік після землетрусу: як у Туреччині відновлюють життяКанада обмежить час роботи для іноземних студентівНа Кубі закінчується паливо?

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: