15.04.2024
Телеканал NTD

Сакура зацвітає у Великій Британії після довгої зими

Сакура зацвітає у Великій Британії після довгої зими

Сакура зацвітає в саду Візлі, що в англійському графстві Суррей. Зазвичай у другій половині березня парк..

Дата завантаження: 2024-05-15

video

Сакура зацвітає в саду Візлі, що в англійському графстві Суррей. Зазвичай у другій половині березня парк уже всипаний квітами, та цього разу весна трохи забарилася. Зимові холоди не хотіли йти й кілька разів поверталися. Але зараз стає тепліше, і скоро вишневі дерева огорнуть хмари рожевих квітів.

[Лі Гант, представник садівничого товариства]:
«Весна здавна асоціюється з оновленням і відродженням. І я почуваюся щасливішим, бо знаю, що попереду ще багато яскравих подій, і настануть довгі теплі літні дні, які зараз здаються далекими, але не такі вже вони й далекі».

Сад Візлі наприкінці XIX століття заклав бізнесмен і садівник Джордж Фергюсон Вілсон. Спочатку він був експериментальним й охоплював лише 24 гектари. Нині він учетверо більший.

Тут зібрано колекцію рослин, яку вважають однією з найбільших у світі. Вона містить 30 тисяч видів і сортів.

Візлі — другий за відвідуваністю платний парк Великої Британії після Садів К’ю. За рік він приймає понад мільйон гостей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Сакура зацвітає у Великій Британії після довгої зимиЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у США

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: