09.11.2024
Телеканал NTD

Актору Алеку Болдвіну висунуть звинувачення в ненавмисному вбивстві

Актору Алеку Болдвіну висунуть звинувачення в ненавмисному вбивстві

Актору Алеку Болдвіну висунуть звинувачення в ненавмисному вбивстві. Прокуратура міста Санта-Фе в окрузі Нью-Мексико заявила, що..

Дата завантаження: 2024-05-09

video

Актору Алеку Болдвіну висунуть звинувачення в ненавмисному вбивстві. Прокуратура міста Санта-Фе в окрузі Нью-Мексико заявила, що зібрала для цього достатньо доказів.

Болдвін зробив фатальний постріл у кінооператора українського походження Галину Гатчінс під час знімання вестерну «Іржа» у 2021 році. Болдвін вистрілив із реквізитного кольта 45 калібру, у якому виявився бойовий патрон.

Куля влучила в груди Гатчінс. Рикошетом також поранила в плече режисера фільму Джоела Соуза.

За словами Болдвіна, він був упевнений, що револьвер заряджений холостими. Асистент режисера Девід Голлс, який передав йому зброю, сказав «cold gun», тобто зброя безпечна.

Голлс уже підписав згоду про визнання себе винним у недбалому поводженні зі смертельною зброєю.

Звинувачення в ненавмисному вбивстві також висунуть менеджеру зі збройового реквізиту Ганні Гутьєррес-Рід.

[Рейчел Фісет, адвокат у кримінальних справах]:
«Вони висувають звинувачення трьом особам. Одна вже визнала себе винною. Тепер вони концентруються на Алеку Болдвіні та відповідальній за зброю Гутьєррес».

У телеінтерв’ю 2021 року Болдвін сказав, що не натискав на спусковий гачок револьвера, і що той вистрілив після того, як він звів курок, репетируючи ракурси з Гатчінс.

Водночас експерти ФБР, перевіривши револьвер, повідомили, що він працював нормально й не стріляв без натискання на спусковий гачок.

[Рейчел Фісет, адвокат у кримінальних справах]:
«Для відповідальної за зброю та Алека Болдвіна все зводиться до злочинної недбалості та прояву грубої недбалості у своїх діях».

Якщо обох визнають винними, то їм загрожує строк до 18 місяців позбавлення волі та штраф розміром 5 тисяч доларів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Актору Алеку Болдвіну висунуть звинувачення в ненавмисному вбивствіЯк угорці повертаються до сільського життяЗаборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю КаліфорніюБоснійський хлопчик — єдиний учень у своїй школіГаїті закликає міжнародну спільноту запобігти геноциду в острівній державіНезвичайну кількість мертвих кайр знаходять на узбережжі ФранціїЧому індійські фермери знову вийшли на масові протестиЯк у популярному туристичному місті Таїланду справляються з мавпячим свавіллямМітла з пляшок: камбоджієць рятує природу від пластикуШтат США Нью-Джерсі сподівається вийти на ринок кленового сиропу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: