18.01.2024
Телеканал NTD

Аргентинець станцював із полум’яною піцою і став найкращим кухарем Америки

Аргентинець станцював із полум’яною піцою і став найкращим кухарем Америки

12 печей і найкращі кухарі з усієї Америки. У Буенос-Айресі проходить 10-й Панамериканський чемпіонат із приготування..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

12 печей і найкращі кухарі з усієї Америки. У Буенос-Айресі проходить 10-й Панамериканський чемпіонат із приготування піци. Учасники змагаються в різних дисциплінах: приготування піци на швидкість, приготування найбільшої основи для піци і, звісно ж, приготування найсмачнішої піци.

Але крім кулінарного таланту, треба показати й танцювальний. Усі кухарі змагаються в піца-акробатиці. Суддів підкорив аргентинець, який виконав номер із полум’яною основою з тіста.

[Франсіско Вергара, переможець чемпіонату]:
«Виступаючи, ні про що не думаєш. Просто намагаєшся згадати рухи, які вигадав, і стримати приплив адреналіну, щоб рухатися впевнено й викладатися на всю».

На чемпіонаті зібралося 150 кухарів із Бразилії, Мексики, США, Чилі, Колумбії та інших країн.

[учасник із Бразилії]:

«Захід добре організовано. Нам, бразильцям, є чого повчитися в аргентинців. Мені сподобався чемпіонат. Усе було чудово, й учасників багато».

Переможець турніру братиме участь у чемпіонаті світу з приготування піци у 2023 році. Він відбудеться в Італії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Аргентинець станцював із полум’яною піцою і став найкращим кухарем АмерикиКарнавал у Венеції може стати «платним»Вогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїПінболом захоплюється дедалі більше молодіВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКОНародну музику шоро в Бразилії визнали культурною спадщиною

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: