26.12.2024
Телеканал NTD

Десятки сортів манго привезли на індійський фестиваль

Десятки сортів манго привезли на індійський фестиваль

Ароматні манго заполонили ринок в індійському Бангалорі. Тут проходить традиційний фестиваль. Фермери з усього штату Карнатака..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Ароматні манго заполонили ринок в індійському Бангалорі. Тут проходить традиційний фестиваль. Фермери з усього штату Карнатака привезли десятки сортів манго.

[продавець]:
«Приходьте на фестиваль манго. Тут ви знайдете багато добрих фруктів. Фермери не мають на меті продати якнайбільше манго, вони просто хочуть ознайомити зі своєю продукцією всіх індійців».

Через пандемію фестиваль не проводили два роки. Шанувальники манго вже встигли скучити за цим заходом.

[покупець]:
«Я радий, що фестиваль повернувся. Тут багато сортів. Ми куштуємо один за одним і не знаємо, який вибрати».

Манго вважають національним фруктом Індії. Існує 300 його сортів. Індійці їдять манго сирим, а також обсмажують чи консервують. Його навіть використовують у медицині. Наприклад, ним спиняють кровотечу.

На Індію припадає 60 % виробництва манго. Один із найдорожчих сортів — «альфонсо». Його вирощують у штаті Махараштра.
Коротке посилання на цю сторінку:

Десятки сортів манго привезли на індійський фестивальМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніСендбординг повертається до Намібії10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКО

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: