[продавець]:
«Приходьте на фестиваль манго. Тут ви знайдете багато добрих фруктів. Фермери не мають на меті продати якнайбільше манго, вони просто хочуть ознайомити зі своєю продукцією всіх індійців».
Через пандемію фестиваль не проводили два роки. Шанувальники манго вже встигли скучити за цим заходом.
[покупець]:
«Я радий, що фестиваль повернувся. Тут багато сортів. Ми куштуємо один за одним і не знаємо, який вибрати».
Манго вважають національним фруктом Індії. Існує 300 його сортів. Індійці їдять манго сирим, а також обсмажують чи консервують. Його навіть використовують у медицині. Наприклад, ним спиняють кровотечу.
На Індію припадає 60 % виробництва манго. Один із найдорожчих сортів — «альфонсо». Його вирощують у штаті Махараштра.
Коротке посилання на цю сторінку: