28.03.2024
Телеканал NTD

Шерон Стоун й Алісія Вікандер — гості червоної доріжки Каннського кінофестивалю

Шерон Стоун й Алісія Вікандер — гості червоної доріжки Каннського кінофестивалю

Червоною доріжкою в Каннах знову пройшлися зірки кіно. Тут триває вже 75-й показ фільмів одного з..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Червоною доріжкою в Каннах знову пройшлися зірки кіно. Тут триває вже 75-й показ фільмів одного з найдавніших і найпрестижніших кінофестивалів світу.

Шостого дня тут помітили Шерон Стоун. Її вбрання не пройшло випробування на міцність, і його довелося трохи модифікувати. Але акторку це, схоже, не засмутило.

Як очікується, у кулуарах фестивалю Стоун за традицією проведе щорічний благодійний гала-концерт для боротьби зі СНІДом.

Також постала перед камерами зіркова пара — Алісія Вікандер і Майкл Фассбендер. Зазвичай вони рідко бувають на червоних доріжках. Цього разу Вікандер представляє прем’єру кримінального телесеріалу Олів’є Ассаяса «Ірма Веп».

Французькі ж актори Ізабель Юпер, Віржині Ефіра й Мелані Лоран з’явилися на прем’єрі фільму французько-італійського режисера Валерії Бруні-Тедескі «Вічно молодий».

А в другій половині дня відбулася прем’єра ще одного претендента на головний приз — іранського фільму в стилі нуар «Святий павук» Алі Аббасі.

Каннський кінофестиваль триватиме до 28 травня. Тоді ж буде й церемонія вручення «Золотої пальмової гілки».

Цьогорічний фестиваль останній для його директора П’єра Лескюра, який іде у відставку.
Коротке посилання на цю сторінку:

Шерон Стоун й Алісія Вікандер — гості червоної доріжки Каннського кінофестивалю«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїМісто льоду та снігу: у Харбіні створюють сотні крижаних та снігових композицій200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаЗберегти майстерність карбування в Марокко допомагає статус Світової спадщиниДесятки повітряних зміїв злетіли в небо над індійським АхмадабадомУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 років

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: