26.07.2024
Телеканал NTD

У Непалі знайшли тіла майже всіх пасажирів літака, що розбився

У Непалі знайшли тіла майже всіх пасажирів літака, що розбився

У Непалі виявили тіла майже всіх, хто загинув під час аварії літака в Гімалаях. Трагедія сталася..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

У Непалі виявили тіла майже всіх, хто загинув під час аварії літака в Гімалаях.

Трагедія сталася в неділю. Турбогвинтовий пасажирський літак твін оттер упав через 15 хвилин після зльоту з туристичної бази міста Покхара, що за 200 кілометрів від Катманду. За попередніми даними, він врізався в гору за умов поганої видимості.

На борту були 22 особи, серед яких і троє членів екіпажу. Загалом це шістнадцять непальців, два німці та чотири індійці.

Рейс мав тривати лише 20 хвилин. Літак летів до популярного в туристів селища Джомсом, що в районі Мустанг. Це за 80 кілометрів від Покхари. Лайнер належав приватній авіакомпанії.

Уламки літака виявили в передгір’ях Гімалаїв на висоті 4000 метрів, біля кордону з Китаєм.

Уже виявили тіла 21 людини, ще одну шукають. Пошуково-рятувальні роботи ускладнює негода.

Влада Непалу для розслідування причин катастрофи створила спеціальну комісію.

Водночас такі інциденти в країні — не рідкість. Тут розташовані вісім із 14 найвищих вершин планети, зокрема Еверест. Погода може змінюватися дуже швидко.

Приміром, чотири роки тому літак зазнав аварії під час посадки в Катманду. На борту була 71 людина, 51 з них загинула.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Непалі знайшли тіла майже всіх пасажирів літака, що розбивсяІзраїль обіцяє, що гумдопомога не дістанеться ХАМАСуЗбиті в Ізраїлі іранські дрони, дуже ймовірно, мають китайські компонентиМарш на Нью-Делі: індійські фермери відкинули пропозицію владиДипломатичний скандал: працівники посольства Мексики залишили ЕквадорПарламент ЄС ухвалив спірний закон про відновлення природиСлухання щодо БАПОРу: у Конгресі США агентство назвали «шоу жахів»Новий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CІндійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміями25 років репресій: прихильники Фалуньгун закликають зупинити переслідування в Китаї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: