24.03.2024
Телеканал NTD

Корабельна аварія в Індонезії: 25 людей зникли безвісти

Корабельна аварія в Індонезії: 25 людей зникли безвісти

В Індонезії тривають пошуки 25 людей, які зникли безвісти під час аварії пасажирського корабля. Він затонув..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

В Індонезії тривають пошуки 25 людей, які зникли безвісти під час аварії пасажирського корабля. Він затонув у Макасарській протоці, що розділяє острови Калімантан та Сулавесі.

На борту було коло 43 осіб. 17 із них урятувалися. Ірван — один із них. Він також допоміг вижити мамі та молодшій сестрі. Вони стрибнули у воду першими, Ірван — за ними.

[Ірван, пасажир корабля]:
«Я знайшов у воді тонкі дошки та кілька каністр і зв’язав їх разом, щоб мама та сестра трималися за них, як за поплавок. (Ми були в морі) з 12-ї години дня до 6-ї ранку наступного дня».

Чоловік розповідає, що не бачив інших пасажирів. Море штормило, падав рясний дощ, а висота хвиль сягала трьох метрів.

Індонезійський корабель ішов зі столиці провінції Південне Сулавесі до одного з найближчих островів. Очевидці кажуть, що приблизно через 12 годин подорожі заглух двигун, а через пів години судно затонуло.

Влада розслідує причини катастрофи. За однією з версій, судно перекинулося через великі хвилі.

У пошуково-рятувальній операції беруть участь два пороми, катер, а також місцеві рибальські човни.

До складу Індонезії входить понад 17 тисяч островів. Водний транспорт тут використовують постійно. Проте правил безпеки часто не дотримуються, тому такі трагедії не рідкість.

Так, у 2018 році переповнений пором затонув у глибокому вулканічному озері в провінції Північна Суматра. На борту було коло 200 осіб, загинуло 167.
Коротке посилання на цю сторінку:

Корабельна аварія в Індонезії: 25 людей зникли безвістиРБ ООН ухвалила резолюцію, у якій закликала негайно припинити вогонь у Секторі ГазиОпозиційні сили обійшли партію Ердогана на муніципальних виборах у ТуреччиніГодинник Rolex, золото та діаманти: президента Перу звинувачують у розкраданніВ одному турецькому місті поновили на посаді обраного прокурдського мераПеребіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООНПівденнокорейці стають у черги за дешевою цибулею на тлі зростання цінІзраїль проводить «високоточну» операцію в лікарні «Шифа»Єменські хусити завдали удару по судну свого головного союзника

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: