20.11.2024
Телеканал NTD

Стрілянина в початковій школі США: загинуло 19 дітей

Стрілянина в початковій школі США: загинуло 19 дітей

Жителі американського міста Ювалд штату Техас сумують за загиблими дітьми. Напередодні тут у початковій школі під..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Жителі американського міста Ювалд штату Техас сумують за загиблими дітьми. Напередодні тут у початковій школі під час стрілянини загинуло 19 дітей і вчителька. Їх убив 18-річний учень цієї школи Сальвадор Рамос. Його застрелили.

Ще 15 дітей перебувають у лікарні з пораненнями різного ступеня тяжкості. 10-річна дівчинка — у критичному стані. До нападу в школі Рамос також вистрілив у свою бабусю. Нині вона в реанімації.

Інцидент стався за два дні до літніх канікул. Наразі навчальний заклад закрито до кінця року.

Попереднє розслідування показало, що юнак діяв сам. Його мотиви поки невідомі.

До школи він приїхав машиною. На ньому був бронежилет. Він мав пістолета й напівавтоматичну гвинтівку AR-15 із магазинами великої місткості.

А застрелив його співробітник прикордонної служби США, який у цей час був недалеко від школи й почув постріли. Також у перестрілці дістали поранення двоє прикордонників.

[Піт Арредондо, голова поліції Ювалда]:
«Ми молимося за всі сім’ї. Також сподіваюся, що ви поважатимете їхнє приватне життя. На місці злочину триває робота. Щойно з’являться якісь новини, ми одразу повідомимо всіх родичів».

У Ювалді живе 16 тисяч осіб. 80 % населення — латиноамериканці. Звідси до кордону з Мексикою — 130 км.

Переважна більшість із 500 учнів школи — іспаномовні.

Коротке посилання на цю сторінку:

Стрілянина в початковій школі США: загинуло 19 дітейНайпотужніший за 25 років землетрус на Тайвані: щонайменше четверо загиблихЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аваріїТріщина завдовжки 3 км утворилася під час ще одного виверження вулкана в ІсландіїПротест фермерів у Брюсселі на тлі саміту: вогнища та водометиБолгарія та Румунія частково приєдналися до Шенгенської зониЄгипет будує велику стіну на кордоні із Сектором ГазиМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансуванняЄменські хусити заявили про удари по двох есмінцях СШАКонгрес США ухвалив закон, який може заборонити тікток

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: