24.07.2024
Телеканал NTD

Сильний ураган налетів на Західну Німеччину

Сильний ураган налетів на Західну Німеччину

Дерева та дорожні знаки ламалися, як сірники, розбивалися шибки, а покрівлю на дахах зривало, наче паперову...

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Дерева та дорожні знаки ламалися, як сірники, розбивалися шибки, а покрівлю на дахах зривало, наче паперову. На заході Німеччини йшли дощі, грози та дув ураганний вітер, що спричинив три торнадо.

У землі Північний Рейн — Вестфалія одна людина загинула й понад 40 постраждало, десять із них — серйозно. Влада заявляє про мільйони євро збитків.

Метеорологічна служба випустила штормове попередження в середині минулого тижня. Вона повідомила про грози, великий град і ураганний вітер. Його швидкість досягала 130 кілометрів за годину. Влада рекомендувала не виходити з дому. Найбільше постраждали міста Падерборн та Ліппштадт.

Через повалені дерева між Падерборном і Альтенбекеном зупинили залізничне сполучення. Також заблоковані автошляхи.

У Ліппштадті понад сто людей потрапило в пастку. Коли почався ураган, вони плавали у відкритому басейні. Повалені дерева заблокували вихід. Вибратися з басейну допомогли пожежники.

За даними метеорологів, екстремальна погода — результат зіткнення гарячих повітряних мас, що переміщалися з Африки, із холодними, які рухалися їм назустріч із Північної Європи.
Коротке посилання на цю сторінку:

Сильний ураган налетів на Західну НімеччинуНа АЕС «Фукусіма-1» стався витік радіоактивної водиСвітові ціни на какао б’ють рекордиНа Apple подали до суду в США, звинувативши компанію в монополізації ринкуФермери блокують автомагістралі в усій ІспаніїЗагибель палестинців біля гуманітарного конвою: Ізраїль заявив, що не завдавав ударівБолгарія та Румунія частково приєдналися до Шенгенської зониМарш на Нью-Делі: індійські фермери відкинули пропозицію владиІзраїль завдав ударів по об’єктах в ІраніЧовен із мігрантами перекинувся біля берегів Панами

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: