20.12.2024
Телеканал NTD

Під Барселоною зіткнулися потяги

Під Барселоною зіткнулися потяги

Під Барселоною зіткнулося два потяги. Один із них був пасажирським. Інцидент стався на станції Сан-Бой-де-Льобрегат, що..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Під Барселоною зіткнулося два потяги. Один із них був пасажирським.

Інцидент стався на станції Сан-Бой-де-Льобрегат, що за 15 кілометрів від каталонської столиці. Було близько 18-ї години — тобто вечірня година пік. Товарний поїзд віз добрива. На під’їзді до станції він з невідомої поки причини зійшов із рейок і врізався в носову частину приміського поїзда, який саме від’їжджав.

Як повідомляє каталонська влада, машиніст пасажирського потяга від отриманих травм помер на місці.

Рятувальники допомогли вибратися з вагонів приблизно сотні людей. 85 осіб постраждало, дев’ятьох із них відправили до лікарні. Двоє перебувають у тяжкому стані.

Причину аварії ще з’ясовуватимуть. Триває слідство.

Нагадаємо, дев’ять років тому страшна залізнична катастрофа сталася в іспанській Галісії. Тоді внаслідок аварії поїзда, який їхав із Мадрида, загинуло 78 осіб, 170 постраждало. З рейок зійшли усі 13 вагонів. Причиною назвали суттєве перевищення швидкості.
Коротке посилання на цю сторінку:

Під Барселоною зіткнулися потягиСША заступилися за Філіппіни після їхнього зіткнення з КитаємПожежа в будівлі старої фондової біржі Копенгагена нагадала трагедію з Нотр-ДамомГонконг посилив закон про нацбезпекуООН ухвалила першу глобальну резолюцію щодо штучного інтелектуАлбанія незабаром почне приймати мігрантів у межах угоди з ІталієюІндійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміямиВ одному турецькому місті поновили на посаді обраного прокурдського мераТайванські рятувальники шукають 18 зниклих безвісти після землетрусуПрем’єр-міністр Гаїті подав у відставку на тлі насильства в країні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: