28.11.2024
Телеканал NTD

В Англії побудували грандіозну інсталяцію з доміно

В Англії побудували грандіозну інсталяцію з доміно

В англійському Норіджі до цієї події готувалися всім містом. Одна за одною, за принципом доміно, падають..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

В англійському Норіджі до цієї події готувалися всім містом. Одна за одною, за принципом доміно, падають легкі бетонні плитки. Інсталяція проходить через двори, ресторани, магазини та навіть готелі.

[Клайв Гарві, власник готелю й волонтер]:
«Раніше в моєму готелі зупинялося багато учасників фестивалю. А тепер мені запропонували разом з усіма будувати інсталяцію. Це грандіозна подія, як я міг відмовитися?»

Інсталяцію будувало понад 200 волонтерів.

[Нікі Девіс, волонтерка]:
«Усім подобається така гра, і раптом у нас з’являється гігантський майданчик із доміно, лінія якого петляє по всьому місту — від його старих районів до сучасних».

[Деніел Брайн, організатор фестивалю в Норіджі]:
«Ми немов діти, які граються всім містом. Усі знають, що ми це збудуємо, а потім поваляємо, і це весело».

Інсталяція складається із 7000 блоків, що імітують плитки доміно. Падінням грандіозної конструкції тут відкривається фестиваль мистецтв. Він проходить у Норіджі у 250-те.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Англії побудували грандіозну інсталяцію з доміноКорабельний кіт Олі разом з екіпажем фінішував у ГобартіКатання на собачих упряжках приваблює до Лапландії дедалі більше туристівНа острові Пасхи зібрали 9 тонн електронних відходів200 німців влаштували післязастільний забігМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуНіхто не сховається: у Лондонському зоопарку підраховують тваринЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більше

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: