20.07.2024
Телеканал NTD

Гондольєри очищають від сміття канали Венеції

Гондольєри очищають від сміття канали Венеції

Венеційські гондольєри ненадовго залишили туристів поза увагою і взялися за іншу роботу. Вони очищають канали від..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Венеційські гондольєри ненадовго залишили туристів поза увагою і взялися за іншу роботу. Вони очищають канали від сміття. Пірнають по нього на дно. Серед трофеїв — драбина, покришки від коліс, мобільні телефони, гілки дерев та багато інших предметів.

Дайвери почистили канал біля церкви Сан-Моїзе, а також дістали сміття з-під мостів Марія Каллас, Сторто та Сан-Крістофоро. Операція тривала шість годин.

Венеція розташована на материку та 118 островах Венеційської лагуни. Вони розділені півсотнею каналів та проток. Через них перекинуто понад 400 мостів.

До Венеції щороку приїжджає 20 мільйонів туристів. Тут проводять кінофестивалі, а також мистецькі та архітектурні виставки.

Водночас місто постійно потерпає від повеней, через що поступово руйнується. Венецію побудовано на палях з модрини, що росте в Альпах. Заведено вважати, що ця деревина у воді майже не гниє.
Коротке посилання на цю сторінку:

Гондольєри очищають від сміття канали ВенеціїНайбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у ШвеціїЧерез війну в Секторі Гази Ізраїль утратив тисячі палестинських робітниківПеребіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООНЯк у популярному туристичному місті Таїланду справляються з мавпячим свавіллямРік після землетрусу: як у Туреччині відновлюють життяСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»Як голодні калани допомагають урятувати берегову лінію американського штату КаліфорніяУ Ріо намагаються зупинити спалах лихоманки денге до кульмінації карнавалуНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-Йорка

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: