26.05.2024
Телеканал NTD

Напад у День незалежності Ізраїлю — троє людей загинуло

Напад у День незалежності Ізраїлю — троє людей загинуло

Троє людей загинуло і ще п'ятеро дістало поранення внаслідок нової атаки в Ізраїлі. Напад стався в..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Троє людей загинуло і ще п’ятеро дістало поранення внаслідок нової атаки в Ізраїлі. Напад стався в День незалежності в місті Ельад — на сході від Тель-Авіва. Двоє чоловіків атакували перехожих із ножами та сокирами. За словами поліції, нападники були палестинцями.

[Хаїм Давида, очевидець]:
«Мій син, який був зовні будівлі, зайшов усередину й почав кричати, що на вулиці терористи. Ми вийшли й побачили, як вони нападають на людей. Я побіг до чоловіка, якому поранили голову, і надав йому допомогу, щоб зупинити кровотечу. Люди, що тут були, побігли за терористами, щоб їх упіймати».

Нападники досі в місті. На вулицях встановили блокпости, їх також вистежують на гелікоптерах. Місцевих мешканців закликали зачинитися вдома й не виходити.

Усі загиблі — чоловіки віком від 40 років. З п’ятьох поранених троє в критичному стані.

Президент Палестини Махмуд Аббас засудив напад і сказав, що вбивство палестинських та ізраїльських мирних жителів призведе до погіршення ситуації.

Останніми тижнями Ізраїлем прокотилася хвиля арабських вуличних нападів. У ході них палестинці та представники ізраїльської арабської меншини вбили 15 людей, зокрема трьох поліціянтів.

Ізраїль відповів рейдами з арештами в палестинських містах та селах.
Коротке посилання на цю сторінку:

Напад у День незалежності Ізраїлю — троє людей загинулоВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоЄС запроваджує перший пакет санкцій проти китайських компанійІзраїль проводить «високоточну» операцію в лікарні «Шифа»Всесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіВ ООН обговорили переслідування уйгурів, тибетців та практикувальників Фалуньгун у КитаїБандити застрелили 12 людей у багатому передмісті столиці ГаїтіІзраїль і далі перебуває в стані підвищеної готовності після масованої атаки ІрануВ одному турецькому місті поновили на посаді обраного прокурдського мера

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: