02.01.2024
Телеканал NTD

Японія і Таїланд підписали оборонну угоду

Японія і Таїланд підписали оборонну угоду

Японія і Таїланд оголосили про нову оборонну угоду. Вона полегшить передання військової техніки від Токіо Бангкоку...

Дата завантаження: 2024-05-01

video

Японія і Таїланд оголосили про нову оборонну угоду. Вона полегшить передання військової техніки від Токіо Бангкоку. Прем’єр-міністри обох країн зустрілися в тайській столиці. Подробиці угоди поки не розголошують.

Таїланд обговорив ланцюжки постачань, а також п’ятирічне економічне партнерство з Японією — найбільшим інвестором країни.

Таїландська армія — одна з найбільших та найліпше оснащених у регіоні. Також обидві держави мають довгу історію зв’язків зі збройними силами США.

[Прают Чан-Оча, прем’єр-міністр Таїланду]:
«Міністерства оборони Таїланду і Японії підписали угоду про передання військового обладнання та техніки. Це допоможе зміцнити національну оборону та підтримати інвестиції Японії в цю галузь».

Південно-Східна Азія вже кілька десятиліть важливий регіон для Японії. Тут розташовані деякі з найбільших промислових підприємств: від інфраструктурних та інженерних до промислових, автомобільних і технологічних.

Під час триденної поїздки прем’єр-міністр Японії також відвідав В’єтнам та Індонезію, де теж багато японських фірм.

Раніше влада Японії пообіцяла дати Таїланду кредит — 385 мільйонів доларів, щоб допомогти йому впоратися з наслідками пандемії коронавірусу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Японія і Таїланд підписали оборонну угодуЄменські хусити заявили про удари по двох есмінцях СШАВ одному турецькому місті поновили на посаді обраного прокурдського мераТисячі угорців знову вийшли на протест проти Віктора ОрбанаІзраїль оголосив, що вивів майже всі війська з півдня Сектора ГазиКанада обмежить час роботи для іноземних студентівУ Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загибліЯк накладні вії з КНДР наповнюють магазини світуЄменські хусити завдали удару по судну свого головного союзникаСвітові ціни на какао б’ють рекорди

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: