24.08.2024
Телеканал NTD

У Валенсії — найсильніша повінь

У Валенсії — найсильніша повінь

Повені й транспортний колапс. Така зараз іспанська автономна спільнота Валенсія після найсильнішої зливи. Кількість опадів стала..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Повені й транспортний колапс. Така зараз іспанська автономна спільнота Валенсія після найсильнішої зливи. Кількість опадів стала рекордною для травня за всю 150-річну історію місцевих спостережень.

[місцевий житель]:
«Мені 64 роки, і я ніколи в житті не бачив стільки води одразу. Але ліпше дощ, ніж посуха».

За добу випало понад 200 літрів дощу на квадратний метр. Потерпають усі три провінції автономного регіону — Аліканте, Кастельйон та Валенсія.

[місцевий житель]:
«Це занадто. Але якщо не це, то вітер чи спека. Така природа».

Валенсія розташована на східному узбережжі Середземного моря. У регіоні оголошено жовтий рівень небезпеки. Деякі дороги затоплені, тунелі зачинені. Не працює і метро.

Пожежники звільняють водіїв із затоплених автомобілів.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Валенсії — найсильніша повіньЗагибель палестинців біля гуманітарного конвою: Ізраїль заявив, що не завдавав ударівГонконгу загрожує новий закон про нацбезпеку — ще жорсткішийСлухання щодо БАПОРу: у Конгресі США агентство назвали «шоу жахів»Французькі фермери спробували заблокувати гуртовий ринок у ПарижіВ Улан-Баторі внаслідок вибуху автоцистерни спалахнула багатоповерхівкаІзраїль проводить «високоточну» операцію в лікарні «Шифа»Ізраїль і далі перебуває в стані підвищеної готовності після масованої атаки ІрануНирки — у центрі нової кризи в НепаліСуд Гонконгу вирішив ліквідувати китайського будівельного гіганта Evergrande

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: