26.01.2024
Телеканал NTD

Які із себе перші марокканські анімаційні фільми

Які із себе перші марокканські анімаційні фільми

Це один із перших марокканських анімаційних фільмів. Є надія, що він дасть країні змогу вийти на..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Це один із перших марокканських анімаційних фільмів. Є надія, що він дасть країні змогу вийти на світову арену в цій галузі.

[Даліла Друйча, менеджер студії]:
«Це перший 100-відсотковий марокканський мультсеріал: від сценарію до технологій. Усе марокканське».

Анімаційні студії в Касабланці планують випускати десятки серій. Водночас кожна коштує коло 9500 євро. На написання сценаріїв пішло близько року.

[Яссін Убаба, редактор студії]:
«Етапи виробництва анімацій, такі як сценарій, розкадрування, анімація персонажів, мікшування звуку, здається, такі самі, як і для кіновиробництва, але для анімації реалізація цих етапів складніша. Робота залежить від малюнка й від вигаданих персонажів».

Фільми розповідають марокканські історії, узяті з традиційної культури. Їх адаптували для молодого покоління. Вони також озвучені рідним діалектом.

Зазвичай по телебаченню показують фільми й анімації арабською.

3D-художники й карикатуристи з команди або вивчали графічний дизайн, або навчалися самостійно завдяки онлайн-урокам.

Перший анімаційний фільм вийде в ефір у вересні цього року.
Коротке посилання на цю сторінку:

Які із себе перші марокканські анімаційні фільмиМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОВ Італії вимирають газетні кіоскиНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахДва індійські ресторани судяться через куряче каріТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуПінболом захоплюється дедалі більше молоді

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: