25.07.2024
Телеканал NTD

У Бразилії збудували ще одну гігантську статую Христа

У Бразилії збудували ще одну гігантську статую Христа

У знаменитої статуї Христа-Спасителя, що в Ріо-де-Жанейро, з'явився аналог. Схожу статую, але більшу, побудували на півдні..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

У знаменитої статуї Христа-Спасителя, що в Ріо-де-Жанейро, з’явився аналог. Схожу статую, але більшу, побудували на півдні Бразилії в містечку Енкантаду.

Її поставили на пагорбі, звідки відкривається чарівний краєвид. Статую зробили з металевої конструкції та бетону.

[Робісон Гонзатті, спонсор будівництва статуї]:
«Її висота — 43 з половиною метри. Тобто шість метрів — це п’єдестал і 37 з половиною метрів — статуя. Це означає, що статуя Христа-Спасителя в Енкантаду — найбільша статуя Христа у світі».

Висота статуї Христа-Спасителя в Ріо — 38 метрів разом із п’єдесталом. Монумент будували майже дев’ять років. Відкрили у 1931 році. Статуя стоїть на вершині гори Корковаду на висоті 700 метрів над рівнем моря.

Монумент в Енкантаду відкриють наступного року. Усередині є оглядовий майданчик. Туди пускатимуть туристів.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Бразилії збудували ще одну гігантську статую ХристаВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікВ Італії вимирають газетні кіоскиШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівБалабан — душа музичної культури АзербайджануНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомВедмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селіВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігор

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: