18.10.2024
Телеканал NTD

Мігранти у Франції заробляють на життя акробатикою

Мігранти у Франції заробляють на життя акробатикою

Стрибають у кільце, танцюють брейк-данс і дивують публіку іншими акробатичними трюками. Мігрантів Ібрагіма й Мохаммеда вже..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

Стрибають у кільце, танцюють брейк-данс і дивують публіку іншими акробатичними трюками. Мігрантів Ібрагіма й Мохаммеда вже звикли бачити на площах Марселя. А Ібрагім навіть уважає себе знаменитістю. У соцмережі має 46 тисяч підписників.

[Ібрагім Бангура, вуличний акробат]:
«Багато хто стежить за мною і за всім, що я роблю. Вони хочуть знати, як я цього навчився».

Ібрагім родом із Гвінеї. Займається акробатикою із дев’яти років. Сім років тому виїхав до Іспанії, потім до Франції. Тут став вуличним акробатом. Його напарник Мохаммед — мігрант з Алжиру.

[Мохаммед Османі, вуличний акробат]:
«Після нашого виступу люди підходять і дякують, кажуть, що добре провели час, і їхні діти також задоволені».

Підготувати виступи — це тривала й важка робота. Але глядачі бачать лише її плоди.

[житель Марселя]:
«Нам сподобалося. Тут люди проводять час разом, і всім весело. Під час пандемії ми були розлучені, а таке невелике шоу, як це, здатне об’єднати людей».

Акробати люблять свою роботу і сподіваються, що люди оцінять їхню працю та гаряче серце. І, звісно, чекають винагороди. Іноді акробатів запрошують на сімейні свята, і тоді заробіток більший.

[Ібрагім Бангура, вуличний акробат]:
«Я виїхав із Гвінеї, бо мої рідні живуть у злиднях. А я не міг на це дивитися: їм бракує їжі, і нема жодної помочі. Тому я заробляю гроші, щоб їм допомогти».

Щомісяця Ібрагім відправляє рідним до Гвінеї від 200 до 400 євро. Сам він уже громадянин ЄС. Тут одружився й виховує дитину. Акробат мріє досягти успіху в житті й витягти рідних із бідності.
Коротке посилання на цю сторінку:

Мігранти у Франції заробляють на життя акробатикоюБолівійка перетворює використану олію на мийні засобиБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиФігури людей із сірників та пап’є-маше робить хорватський скульпторШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Новий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадом

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: