19.08.2024
Телеканал NTD

Весільні тренди після пандемії: нова виставка в Лондоні

Весільні тренди після пандемії: нова виставка в Лондоні

На подіумі показують образи, які наречені вибиратимуть у 2022 році. Учасники цієї виставки в Лондоні сподіваються,..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

На подіумі показують образи, які наречені вибиратимуть у 2022 році. Учасники цієї виставки в Лондоні сподіваються, що їхня галузь повертається до нормальної роботи після років пандемії.

Після спалаху COVID-19 у 2020 році майданчики вимушено закрилися, кількість гостей була обмеженою, а чимало весіль узагалі скасували.

Тепер одна з найбільших весільних виставок Великої Британії хоче пожвавити свою галузь.

Ця учасниця каже, що після кількох важких років багато наречених обирають фантазійний образ.

[Шола Аде, учасниця виставки]:
«Після пандемії багато наречених просять сукні принцеси. Хочуть більше гламуру, блискіток, мерехтіння та казки».

Утім, британки поки що не дуже спішать під вінець. Багато весіль планують на 2023 і 24 роки. Та й витрати на захід зменшують. Багато хто відмовляється від пишних урочистостей.

[Шола Аде, учасниця виставка]:
«Раніше з весільного бюджету виділяли на сукню коло 2000 фунтів. Тепер кажуть, що на вбрання мають від 1000 до півтори».

Експерти індустрії кажуть, що зараз важко знайти зал для весілля. Послуги кейтерингу теж мало хто надає. Бракує працівників для квіткового оформлення та прикрашання повітряними кульками.

Під час пандемії багато весіль проводили просто неба з міркувань безпеки. Але тепер це переросло в тренд. Люди хочуть природи та містики.

Ще один тренд часів пандемії — так звані мікровесілля. Тобто скромні церемонії, які проводять посеред тижня.

Згідно з дослідженнями, середня вартість весілля у Великій Британії у 2021 році становила 17 300 британських фунтів стерлінгів. Це майже 22 тисячі доларів. І це на 90 % дорожче, ніж було у 2020 році, коли коронавірусні обмеження були максимальними.
Коротке посилання на цю сторінку:

Весільні тренди після пандемії: нова виставка в ЛондоніВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрівПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКОДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському місті200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-Йорку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: