26.09.2024
Телеканал NTD

На Тижні моди в Індії показали вбрання з тканин, зроблених сільськими ткалями

На Тижні моди в Індії показали вбрання з тканин, зроблених сільськими ткалями

Шовк, велика кількість воланів, яскрава вишивка й легка органза. На подіум у Мумбаї немов увірвався літній..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Шовк, велика кількість воланів, яскрава вишивка й легка органза. На подіум у Мумбаї немов увірвався літній день. Тут проходить Тиждень моди Bombay Times.

Дизайнерка Арчана Кочхар створила колекцію етнічних нарядів у жовтому, білому й червоному кольорах. А її перлина — біла ленга-чолі з пишною вишивкою. Вбрання показала боллівудська акторка Ракул Пріт Сінгх. Вона на подіумі вже не вперше.

[Ракул Пріт Сінгх, акторка]:
«Коли люди знову зустрічаються після пандемії і проводять тиждень моди, це дуже змінює обстановку».

Усі тканини для цієї колекції зробили індійські ткалі із сільської місцевості.

[Арчана Кочхар, модельєрка]:

«Ми співпрацювали з багатьма ткалями зі штату Мадх’я-Прадеш. Усю тканину купили в них. Через пандемію вони пережили дуже важкі часи».

А ця колекція зовсім інакша. Вона створена для жінок-підприємниць. Разом із моделями на подіум вийшла індійська акторка Аміра Дастур.

Тиждень моди Bombay Times проходить удев’яте.
Коротке посилання на цю сторінку:

На Тижні моди в Індії показали вбрання з тканин, зроблених сільськими ткалямиУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фрескамиБалабан — душа музичної культури АзербайджануРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямВедмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селіОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-порте

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: