26.04.2024
Телеканал NTD

Вертикальний забіг організували в найвищому хмарочосі Південної Кореї

Вертикальний забіг організували в найвищому хмарочосі Південної Кореї

Майже три тисячі сходинок треба подолати учасникам цього вертикального забігу в Сеулі. Він проходить усередині найвищого..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Майже три тисячі сходинок треба подолати учасникам цього вертикального забігу в Сеулі. Він проходить усередині найвищого хмарочоса Південної Кореї. Його висота — 555 метрів. У будівлі 123 поверхи.

Угору сходами прямують 800 бігунів. Серед них — родичі дітей-інвалідів. Змагання благодійні.

[учасник забігу]:
«Це мій перший марафон за останні три роки. Я щасливий».

У Південній Кореї скасували більшість антиковідних заходів, але маски поки обов’язкові.

[учасник забігу]:
«Сподіваюся, що COVID-19 скоро зникне. І хочеться, щоб, попри труднощі, ці змагання проводили частіше».

Вертикальний забіг у Сеулі проводять із 2017 року. Через пандемію була дворічна перерва. Усі зібрані гроші передадуть на допомогу дітям із захворюваннями опорно-рухового апарату.
Коротке посилання на цю сторінку:

Вертикальний забіг організували в найвищому хмарочосі Південної КореїМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуБалабан — душа музичної культури АзербайджануРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиКитайські майстри готують повітряних зміїв до видовищного фестивалюКарнавал у Венеції може стати «платним»Курка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рік

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: