24.12.2024
Телеканал NTD

Фестиваль Елвіса Преслі повернувся до австралійського містечка Паркс

Фестиваль Елвіса Преслі повернувся до австралійського містечка Паркс

70-ті знову повернулися до австралійського міста Паркс. На залізничному вокзалі зустрічають «Елвіс-експрес». Сюди з усієї країни..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

70-ті знову повернулися до австралійського міста Паркс. На залізничному вокзалі зустрічають «Елвіс-експрес». Сюди з усієї країни стікаються шанувальники й наслідувачі короля рок-н-ролу. У Парксі проходить знаменитий фестиваль Елвіса Преслі.

Усюди впізнавані костюми й фірмові зачіски. Деякі наслідують Прісцилу — дружину Елвіса.

[Кінгслі Рок, наслідувач Елвіса Преслі]:
«Я залюбки приїжджаю до Паркса. Це єдиний фестиваль, на якому все місто занурене в спогади про Елвіса».

Фестиваль Елвіса тут уперше провели 29 років тому. Раніше через пандемію довелося зробити дворічну паузу. Цього разу свято перенесли із січня на квітень. Місцеві бізнесмени раді, що туристи повернулися.

[Крісті Беррі, власниця магазину]:

«Тепер усе гаразд. Нам цього бракувало. І не лише з погляду бізнесу. Ми сумували за людьми, за веселощами й музикою».

Фестиваль триває п’ять днів. У цей час тут проходить понад 200 розважальних заходів. Захід зазвичай приваблює більш як 20 тисяч гостей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Фестиваль Елвіса Преслі повернувся до австралійського містечка ПарксОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКОУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокОстанню картину Караваджо показали в Лондоні200 дронів показали світлове шоу в нічному небі Мадрида

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: