20.02.2024
Телеканал NTD

Китайський піаніст-віртуоз виступив в Альпах на висоті 3500 метрів

Китайський піаніст-віртуоз виступив в Альпах на висоті 3500 метрів

Концерт серед засніжених альпійських вершин. Китайський піаніст Лан Лан зіграв класичні твори на висоті 3500 метрів..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Концерт серед засніжених альпійських вершин. Китайський піаніст Лан Лан зіграв класичні твори на висоті 3500 метрів над рівнем моря. Для виступу вибрав перевал у Бернських Альпах у Швейцарії. Тут же розташована найвища залізнична станція Європи.

Концерт тривав вісім хвилин. Піаніст виконав три композиції, зокрема китайську. Каже, що вперше виступає за таких умов.

[Лан Лан, піаніст]:
«Серце б’ється трохи частіше, але мені дуже сподобалося. Почуваюся чудово, і особливих труднощів не було».

Лан Лана вважають піаністом-віртуозом. Він народився в Китаї у 1982 році. У два роки почув у мультфільмі «Том і Джеррі» «Угорську рапсодію» Ференца Ліста. Після цього захопився музикою. Учитися почав у три роки, а вже в п’ять посів перше місце на фортепіанному конкурсі в Шеньяні. 97-го разом із батьками емігрував до США.

Піаніст створив Міжнародний музичний фонд Лан Лана. Його мета — популяризувати класичну музику у світі. Особливу увагу приділяє навчанню молодих музикантів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Китайський піаніст-віртуоз виступив в Альпах на висоті 3500 метрів2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїМедитацію викладають учням старших класів в одній з австралійських шкілПінболом захоплюється дедалі більше молоді10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріБолівійка перетворює використану олію на мийні засобиВ Італії вимирають газетні кіоскиПрогулянка найромантичнішим садом світу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: