20.10.2024
Телеканал NTD

Понад 2000 індійців зібралося на фестиваль риболовлі

Понад 2000 індійців зібралося на фестиваль риболовлі

Понад 2000 індійців вийшло ловити рибу в місті Мадурай, що на півдні країни. Такого великого фестивалю..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Понад 2000 індійців вийшло ловити рибу в місті Мадурай, що на півдні країни. Такого великого фестивалю риболовлі тут не було вже два роки — заважала пандемія.

[рибалка]:
«Цього року тут зібралося багато жителів сусідніх сіл. Тож фестиваль проходить вельми успішно».

Цій традиції вже багато століть. Коли закінчується сезон збирання врожаю рису, люди виходять на річку Вайгай ловити рибу. Долучаються навіть жінки. У хід ідуть сіті та інші пристосування. Ті, кому вдалося зловити більшу рибину, поспішають похвалитися.

[рибалка]:
«Ми рибалимо з раннього ранку, тому улов добрий, і ми задоволені».

Мадурай — найстаріше місто півострова Індостан. Місцеві жителі здебільшого вирощують рис і бавовну. Також є тваринницькі та птахівницькі ферми. А ще місто відоме плантаціями жасмину.
Коротке посилання на цю сторінку:

Понад 2000 індійців зібралося на фестиваль риболовліБалабан — душа музичної культури АзербайджануІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіФігури людей із сірників та пап’є-маше робить хорватський скульпторФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: