20.12.2024
Телеканал NTD

Нігерійка малює картини кульковою ручкою

Нігерійка малює картини кульковою ручкою

Тисячі штрихів кульковою ручкою і довгі години роботи — саме так народжуються картини нігерійської художниці Жаклін..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Тисячі штрихів кульковою ручкою і довгі години роботи — саме так народжуються картини нігерійської художниці Жаклін Суоварі. Вони приваблюють реалістичністю і виразністю.

[Жаклін Суоварі, художниця]:
«Я використовую техніку нашарування, коли один штрих накладається на інший. І це схоже на протікання людського життя: різні події накладаються одна на одну, викликаючи різні почуття. Так формується характер людини».

Нігерійка каже, що вона не має певного особливого стилю. Для неї головне, щоб картини виходили реалістичними й живими. Своєю творчістю вона хоче надихнути мислити ширше й змінювати життя на краще.

Щоб написати картину, потрібно витратити від 15 до 20 кулькових ручок. Робота над одним твором може тривати кілька місяців.

Жаклін малює з п’яти років. А останнім часом її картини стали особливо популярними.
Коротке посилання на цю сторінку:

Нігерійка малює картини кульковою ручкоюІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека води«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівГотель у Римі відкрив доступ до колекції старовинних картин, скульптур та гобеленівУ вірменському місті Гюмрі ще не перевелися ковалі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: