29.12.2024
Телеканал NTD

Мексиканці зустріли весну серед пірамід Теотіуакана

Мексиканці зустріли весну серед пірамід Теотіуакана

Десятки повітряних куль підіймаються вгору на тлі сходу сонця. У стародавньому місті Теотіуакан у Мексиці зустрічають..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Десятки повітряних куль підіймаються вгору на тлі сходу сонця. У стародавньому місті Теотіуакан у Мексиці зустрічають світанок і вітають весну. Відсвяткувати день весняного рівнодення зібралися сотні людей.

[туристка]:
«Я приїхала разом із сім’єю, щоб зарядитися новою енергією і поринути в промені сонця, а потім почати все з початку».

[туристка]:
«Ми прийшли зарядитися енергією, а також попросити миру в усьому світі. Хочу, щоб настав спокій».

Теотіуакан — одне з найдавніших індіанських міст доколумбової Америки. Заведено вважати, що воно сформувалося до II століття нашої ери. В епоху свого розквіту Теотіуакан був найбільшим індіанським містом.

Багато корінних жителів Мексики намагаються зустріти весняне рівнодення саме тут — серед стародавніх та величних пірамід. Вони вірять, що зможуть наповнитися енергією і добрими думками на цілий рік.
Коротке посилання на цю сторінку:

Мексиканці зустріли весну серед пірамід Теотіуакана«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуБолівійка перетворює використану олію на мийні засобиФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиДодав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в АмстердаміФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступним«Я відчуваю натхнення і прагнення стати кращою»: глядачі про концерт Shen Yun

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: