16.10.2024
Телеканал NTD

Ralph Lauren у Нью-Йорку: чорно-біла класика й романтичні нотки

Ralph Lauren у Нью-Йорку: чорно-біла класика й романтичні нотки

Після місяців поза подіумами модельєр Ральф Лорен повернувся. У Нью-Йорку він презентував свою колекцію осінь-зима 2022..

Дата завантаження: 2024-04-16

video

Після місяців поза подіумами модельєр Ральф Лорен повернувся. У Нью-Йорку він презентував свою колекцію осінь-зима 2022 року. Дизайнер каже, що звернувся до класики свого дому моди, щоб об’єднати людей в добу потрясінь.

Шоу проходить у Музеї сучасного мистецтва в центрі Мангеттену. Тут усіляко намагаються показати, що світ моди перегортає сторінку локдаунів і повертається до звичної роботи.

У показі беруть участь Джіджі й Белла Хадід, Летиція Каста, Тейлор Гілл та інші зірки. Також тут можна бачити акторів Джессіку Честейн, Генрі Голдінга та Рейчел Броснаген.

Жилети, кашемірові джемпери й костюми-трійки, а ще чорно-білі оксфорди, хустки й бейсболки. Це стиль приватних американських шкіл та закритих клубів.

Демонструють й інший незмінний одяг, такий як твідові жакети, вовняні пальта та штанні костюми.

У заяві Дому моди йдеться, що Ральф Лорен постарався використати класичний стиль, що перебуває поза часом.

Моделі проходять у костюмах, куртках та штанах традиційних чорно-білих кольорів. Але також є яскраві вкраплення, які додали колекції трохи романтичного настрою.

Попереднього разу наживо шоу дизайнера проходило у 2019 році.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ralph Lauren у Нью-Йорку: чорно-біла класика й романтичні ноткиДва індійські ресторани судяться через куряче каріСендбординг повертається до НамібіїКонкурс портретного живопису NTD пройшов у Нью-ЙоркуКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Курка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуФруктова мода: як з ананасів роблять взуття

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: