[Ліліан Левер, власниця ферми]:
«Дуже рада, що на узбережжі Козерога з’явилася ця гастрономічна стежка, бо в нас багато ферм».
Раніше узбережжя Козерога серед туристів не мало популярності. Але тепер їх намагаються привабити, пропонуючи побувати на фермах, які виробляють найкращі в регіоні харчі.
[Мері Керрол, директор організації Capricorn Enterprise]:
«Місцеві жителі та гості хочуть знати, звідки береться їхня їжа. Вони хочуть їсти харчі, які виготовили неподалік, і хочуть усе знати про самих виробників».
Проєкт отримав грант від уряду Австралії в межах підтримки постраждалих від лісових пожеж. Завдяки цьому на раніше випалених плантаціях знову збирають урожай.
[Баррі Брукс, власник ананасової ферми]:
«Ми скоро повернемося до колишніх обсягів виробництва. Наша ферма дуже постраждала — більше за інші ферми цього району. Нам надали деяку допомогу».
На цій фермі приділяють особливу увагу органічному агрогосподарству, поєднуючи традиційні методи із сучасними технологіями.
[Росс О’Рейлі, власник ферми]:
«Гадаю, чим більше ми виростимо овочів та фруктів, тим довше люди зможуть їсти місцеві харчі. Їх також використовують у нашому ресторані. Саме про це раніше завжди мріяли».
У гастромаршруті є відвідування 46 ферм, ринків, магазинів та ресторанів.
Коротке посилання на цю сторінку: