27.05.2024
Телеканал NTD

Ананасові плантації і крокодилячі ферми дивують туристів

Ананасові плантації і крокодилячі ферми дивують туристів

Подивитися, як годують крокодилів, тепер можна в Австралії. Ця ферма розташована на узбережжі Козерога. Тут уже..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Подивитися, як годують крокодилів, тепер можна в Австралії. Ця ферма розташована на узбережжі Козерога. Тут уже багато років пригощають стравами з крокодилячого м’яса. А недавно ферма стала частиною нового гастрономічного маршруту для туристів.

[Ліліан Левер, власниця ферми]:
«Дуже рада, що на узбережжі Козерога з’явилася ця гастрономічна стежка, бо в нас багато ферм».

Раніше узбережжя Козерога серед туристів не мало популярності. Але тепер їх намагаються привабити, пропонуючи побувати на фермах, які виробляють найкращі в регіоні харчі.

[Мері Керрол, директор організації Capricorn Enterprise]:
«Місцеві жителі та гості хочуть знати, звідки береться їхня їжа. Вони хочуть їсти харчі, які виготовили неподалік, і хочуть усе знати про самих виробників».

Проєкт отримав грант від уряду Австралії в межах підтримки постраждалих від лісових пожеж. Завдяки цьому на раніше випалених плантаціях знову збирають урожай.

[Баррі Брукс, власник ананасової ферми]:
«Ми скоро повернемося до колишніх обсягів виробництва. Наша ферма дуже постраждала — більше за інші ферми цього району. Нам надали деяку допомогу».

На цій фермі приділяють особливу увагу органічному агрогосподарству, поєднуючи традиційні методи із сучасними технологіями.

[Росс О’Рейлі, власник ферми]:
«Гадаю, чим більше ми виростимо овочів та фруктів, тим довше люди зможуть їсти місцеві харчі. Їх також використовують у нашому ресторані. Саме про це раніше завжди мріяли».

У гастромаршруті є відвідування 46 ферм, ринків, магазинів та ресторанів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ананасові плантації і крокодилячі ферми дивують туристівФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в ЖеневіКарнавал у Венеції може стати «платним»Національний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і ГерцеговиниКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрівДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцями

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: