Утім, цей магазин став дуже популярним. Особливо серед молоді. Тут пропонують понад 70 видів різної локшини з усієї Азії. Головна особливість у тому, що її можна приготувати прямо тут і відразу покуштувати.
[Ратчадапорн Кронгнгам, відвідувачка]:
«Я тут уже втретє. Мені подобається. Хотіла скуштувати щось нове, різні види локшини. Хочу дізнатися, які вони на смак».
Магазин відкрився в Бангкоку торік у жовтні. Його вже відвідали тисячі гостей. Усі хочуть порівняти смаки різної локшини з Індонезії, Південної Кореї, Китаю, Тайваню та Гонконгу.
[Сіраякорн Чароєнтат, відвідувачка]:
«Концепція нова й незвичайна. Можна зробити власну страву — це зручно. Ціна для студентів, як порівняти з іншими кафе, теж адекватна».
Порція коштує від 18 центів до 8 доларів. На приготування йде максимум три хвилини.
[Вуттіпхат Чанпон, відвідувач]:
«Мені подобається, що можна щось додати. Удома не так, там ти просто розпаковуєш і їси. Але з добавками локшина смачніша».
Власник магазину розповідає, що коли почав збирати всі види локшини, то виявилося, що в Азії їх понад 350. У цьому він побачив можливість для бізнесу.
[Унгкул Вонгколхут, директор магазину]:
«Наша мета — надихнути покупців покуштувати локшину швидкого приготування, а не купувати її додому. Вони можуть вибрати свої добавки, і якщо сподобається, приготують те саме вдома».
Локшина швидкого приготування дуже популярна в кількох азійських країнах. Утім, дієтологи попереджають, що постійно її їсти не вельми корисно, адже вона не містить важливих для організму поживних речовин.
Коротке посилання на цю сторінку: