25.03.2024
Телеканал NTD

70 видів локшини: цей магазин у Бангкоку став дуже популярним

70 видів локшини: цей магазин у Бангкоку став дуже популярним

Локшина швидкого приготування в Таїланді не дивина. Адже країна відома в усьому світі своєю гострою та..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Локшина швидкого приготування в Таїланді не дивина. Адже країна відома в усьому світі своєю гострою та ароматною вуличною їжею.

Утім, цей магазин став дуже популярним. Особливо серед молоді. Тут пропонують понад 70 видів різної локшини з усієї Азії. Головна особливість у тому, що її можна приготувати прямо тут і відразу покуштувати.

[Ратчадапорн Кронгнгам, відвідувачка]:
«Я тут уже втретє. Мені подобається. Хотіла скуштувати щось нове, різні види локшини. Хочу дізнатися, які вони на смак».

Магазин відкрився в Бангкоку торік у жовтні. Його вже відвідали тисячі гостей. Усі хочуть порівняти смаки різної локшини з Індонезії, Південної Кореї, Китаю, Тайваню та Гонконгу.

[Сіраякорн Чароєнтат, відвідувачка]:

«Концепція нова й незвичайна. Можна зробити власну страву — це зручно. Ціна для студентів, як порівняти з іншими кафе, теж адекватна».

Порція коштує від 18 центів до 8 доларів. На приготування йде максимум три хвилини.

[Вуттіпхат Чанпон, відвідувач]:
«Мені подобається, що можна щось додати. Удома не так, там ти просто розпаковуєш і їси. Але з добавками локшина смачніша».

Власник магазину розповідає, що коли почав збирати всі види локшини, то виявилося, що в Азії їх понад 350. У цьому він побачив можливість для бізнесу.

[Унгкул Вонгколхут, директор магазину]:
«Наша мета — надихнути покупців покуштувати локшину швидкого приготування, а не купувати її додому. Вони можуть вибрати свої добавки, і якщо сподобається, приготують те саме вдома».

Локшина швидкого приготування дуже популярна в кількох азійських країнах. Утім, дієтологи попереджають, що постійно її їсти не вельми корисно, адже вона не містить важливих для організму поживних речовин.
Коротке посилання на цю сторінку:

70 видів локшини: цей магазин у Бангкоку став дуже популярнимВедмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селіДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: