28.11.2024
Телеканал NTD

Осиротілі поросята стали знаменитостями в Мексиці

Осиротілі поросята стали знаменитостями в Мексиці

Виводок поросят-сиріт захопив пляж на півострові Юкатан у Мексиці. Ці кумедні малюки зазвичай приходять сюди опівдні..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Виводок поросят-сиріт захопив пляж на півострові Юкатан у Мексиці. Ці кумедні малюки зазвичай приходять сюди опівдні в погожі дні. Тут їх уже чекають місцеві жителі й туристи. А ось пляж тепер називають поросячим.

[туристка]:
«Вони дуже милі. Це чудова можливість для сімей та дітей зробити багато фотографій. Справді чудово».

Поросята втратили маму, коли їм було два дні від народження. Зараз за ними наглядають екологи. Вони поселили малюків у загорожі на пляжі. Щодня їх виводять на прогулянку.

[Дієго Леон, еколог]:
«Якщо вони не купаються в морі, то однаково виходять погуляти. Вони спілкуються з людьми й вільно розгулюють пляжем. Їм подобається, коли їх гладять, подобається досліджувати пляж та гуляти».

Після прогулянки поросят миють і змащують спеціальним лосьйоном чи кокосовою олією, щоб не було сухості. Потім годують. Коли поросята підростуть, їх переведуть до іншого місця. А сюди хочуть запустити новий виводок.
Коротке посилання на цю сторінку:

Осиротілі поросята стали знаменитостями в МексиціУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуЦерква в Болівії влаштувала свято для сотень бездомнихМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халумі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: