23.08.2024
Телеканал NTD

Місце для споглядання: тисячі орхідей розквітли в Нью-Йорку

Місце для споглядання: тисячі орхідей розквітли в Нью-Йорку

Калейдоскопом яскравих барв зустрічає гостей Нью-Йоркський ботанічний сад. Тисячі орхідей різного кольору та різних сортів стали..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Калейдоскопом яскравих барв зустрічає гостей Нью-Йоркський ботанічний сад. Тисячі орхідей різного кольору та різних сортів стали головними героїнями весняної виставки. Цього року її присвятили оптичному приладу-іграшці.

[Джефф Літем, флорист]:
«Це наш погляд на калейдоскоп, у кожного він свій. Кожен по-різному розуміє красу й мистецтво, квіти й садівництво».

Орхідні — одна з найбільших родин квіткових рослин. У природі існує понад 30 тисяч видів. Ще понад 150 тисяч гібридів виведено штучно. Тому Нью-Йоркський ботанічний сад щорічно проводить виставку орхідей.

Квітами прикрасили кілька оранжерей. А в одній із них помістили лише білі орхідеї.

[Джефф Літем, флорист]:
«Для мене це місце дзен — місце споглядання. Люди можуть сидіти в оточенні прекрасного білого кольору, дихати й казати: “А знаєш? Життя не таке вже й погане. Я тут і я щасливий”».

Це 19-та виставка орхідей у ботанічному саду. Вона триватиме до кінця квітня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Місце для споглядання: тисячі орхідей розквітли в Нью-ЙоркуУ Таїланді бенкетом відзначають День слона40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: