20.04.2024
Телеканал NTD

Мінібичка Наполеона врятували від загибелі на бійні в Німеччині

Мінібичка Наполеона врятували від загибелі на бійні в Німеччині

Це мініатюрний бичок Наполеон. Нещодавно його врятували від смерті на бійні. Тепер він живе в притулку..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Це мініатюрний бичок Наполеон. Нещодавно його врятували від смерті на бійні. Тепер він живе в притулку для тварин на південному заході Німеччини. Його заснував учитель Лукас Бекер.

Наполеонові вісім місяців. На зріст він 80 сантиметрів і вищим уже не буде. Усе через генетичне порушення.

[Лукас Бекер, власник притулку]:
«Наполеон належить до породи Декстера. Це порода дрібної рогатої худоби, яка виростає до 120 сантиметрів. Наполеон зі своїми 80-ма сантиметрами, звісно, значно нижчий за стандарт».

Бичка врятувала Мюнхенська асоціація захисту тварин, викупивши у фермера. Потім передали до притулку у Верт-ам-Райні. Малюк уже призвичаївся.

[Лукас Бекер, власник притулку]:
«Наполеон особливо любить свою названу маму — Лауру. Ми врятували її торік у червні. Вони дуже дружні й майже нерозлучні».

Лукас заснував притулок на фермі, що дісталася йому від діда. Тут живе вже сто тварин, урятованих від смерті на бійні. Щонеділі сюди пускають туристів. Лукас сподівається, що завдяки новому мешканцю їх побільшає.
Коротке посилання на цю сторінку:

Мінібичка Наполеона врятували від загибелі на бійні в НімеччиніСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у КанадіУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантів40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халумі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: